Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ξανά, λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του (μέρος 4ο)

Και ενώ θαυμάζουμε τον κολλητό της κας Σπυροπούλου σε διάφορες στάσεις, εντός του Δημαρχείου μας, φανταστείτε παρόμοιες φωτό να είχαν κυκλοφορήσει επί Σκούρτη ή επί Νικολάου είτε από αιρετό, είτε από εργαζόμενο του Δήμου, καλή ώρα...

Ακόμη θα τους είχαν κρεμασμένους, ανάποδα, από το καμπαναριό της Παναγίας της
Φανερωμένης, βοήθειά μας.

Αλλά είπαμε, ο Ξύδης είναι τόσο σκληρός, άγριος και σωστός Διοικητής που μπορεί να μην κάνει έργο, αλλά με αυτόν στο τιμόνι τα ποντίκια δεν χορεύουν ποτέ...

Αν αντέχετε και άλλο, σας παραθέτουμε τα σχόλια που συνοδεύουν τις δύο φωτό στο facebook:

Vassiliki Spyropoulou με Marios Tsounias
Κοινοποιήστε · 19 Μάρτιος 2011
Αρέσει στο χρήστη Chris Koutsogiannis.

Chris Koutsogiannis Klasikos dimosios ipallilos
19 Μάρτιος 2011 στις 11:35 π.μ.

Chris Koutsogiannis I poza pantos poza........xxaaxaxaxaxxa
19 Μάρτιος 2011 στις 11:35 π.μ.

Fraoulitsa Ydra ωραίος κλασικος δημόσιος υπάλληλος χαχαχαχαχα
20 Μάρτιος 2011 στις 11:02 μ.μ.

Fraoulitsa Ydra και το τσιγάρο τσιγάρο?
20 Μάρτιος 2011 στις 11:03 μ.μ.

Ο κος Χρήστος Κουτσογιάννης που τόσο πολύ επικροτεί και χαίρεται με αυτό το καραγκιοζιλίκι, τυγχάνει επίσης μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ήρθε από τον πρώην Δήμο Παπάγου, κατοικοεδρεύει στο ίδιο γραφείο με την κα Σπυροπούλου και είναι ο ένας από τους 3 "χρήσιμους" που λέγαμε τις προάλλες. Όπως βλέπετε, έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις για το πώς πρέπει να είναι ένας κλασσικός δημόσιος υπάλληλος.

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε πώς νοιώθουν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες που έχουν πεθάνει της πείνας εξαιτίας δημοσίων υπαλλήλων σαν τον κο Κουτσογιάννη. Επίσης, πολύ θα θέλαμε να μάθουμε αν ο κος Τσούνιας έχει τολμήσει ποτέ να κάτσει όπως στις φωτό, στο γραφείο του στην Εμπορική Τράπεζα ή αν θα το έκανε ποτέ αυτό σε ιδιωτική επιχείρηση.

Καλή σας εβδομάδα και καλά ξεμπερδέματα. Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να μας ξαναπροκαλέσει. Όσο για κάποιους που τόλμησαν κάποτε να μας κάνουν μαθήματα ρεπορτάζ, έρευνας και δημοσιογραφίας, όποτε επιθυμούν μπορούν να έρθουν να πάρουν αυτόγραφα και δωρεάν μαθήματα.

Hint: Τις πρώτες μέρες που έσκασαν οι εκ του Παπάγου υπάλληλοι στο Δημαρχείο Χολαργού, το μόνο πράγμα που άκουγες στα γραφεία και τους διαδρόμους ήταν: "Πω, πω, τι μπ...δέλο που είσαστε εσείς εδώ..;". Δόξα τω Θεώ που ήρθαν αυτοί και το κάνανε κωλ...χανείο!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...