Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Άλλες προτάσεις περί υιοθεσιών

Η επιστημονική ομάδα του Κλισιοσκοπίου δεν ήταν δυνατόν να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, όταν τέτοιες ιδέες κυκλοφορούν στην περιοχή μας.

Σας προτείνουμε, λοιπόν, άλλες σωτήριες ιδέες υιοθεσιών, όπως:

1) Κάθε Χολαργιώτης να υιοθετήσει έναν Παπαγιώτη, μπας και καταλάβει πως λειτουργεί, σκέφτεται και ψηφίζει το συγκεκριμένο είδος. Η επίτευξη της υιοθεσίας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς για κάθε Παπαγιώτη,
αντιστοιχούν 3 Χολαργιώτες.

2) Κάθε πολίτης να υιοθετήσει από ένα μέλος της παράταξης του Ξύδη, διότι με τόσο αυταρχισμό, απαγορεύσεις και στραγγαλισμό της ελεύθερης βούλησης, έχουν άμεσα ανάγκη από φροντίδα και Προδέρμ.

3) Κάθε δημότης να υιοθετήσει από ένα ΜΜΕ της περιοχής, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση, διότι έχουν πάρει τον κακό το δρόμο και πέραν των κακών συναναστροφών τα βλέπουμε σε κανά εξάρι μήνες (τυχαίο νούμερο...) να καταλήγουν ή στη φυλακή ή στα σκληρά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις υιοθεσίας για τον Αποστολόπουλο δεν θα γίνονται δεκτές, διότι έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αναδόχους το Λινάκη και τον Αυγουρόπουλο. Πώς να πάρεις από τη μάνα το παιδί της; Πώς να πάρεις από το παιδί τον πολιτικό νταβά...εεε, γονιό του;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...