Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η επιτροπή του Ξύδη για τον έλεγχο της ΑΔΕΧ (μέρος 2ο)

Ακούστε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τη σύνθεση της Επιτροπής: "Η δική μου πρόταση ήταν να μην είναι ο Παπαγεωργίου μέσα. Δεν ήθελα να είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανήκουν σε άλλες παρατάξεις. Εμείς γι' αυτό βάλαμε τους διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου να κρίνουν. Εφόσον είσαι διευθυντής, έχεις το θάρρος της γνώμης σου να υποστηρίζεις την άποψή σου, είσαι και γνώστης της καταστάσεως". Το πιάσαμε το υπονοούμενο με τους Διευθυντές. Πάλι μετατάξεις και κυνηγητό θα έχουμε. Να ετοιμάζεται ο
Ντριβαλάς για κλάμα.

Πράγματι, ο Ξύδης δεν θέλει τον Παπαγεωργίου στην Επιτροπή, διότι δεν μπορεί να τον ελέγξει. Άσε που ο Χάρης δεν τρώει και έχει τα νεύρα του... Είναι δε πολύ συγκινητικό το ενδιαφέρον του Ξύδη να μην υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι "άλλων παρατάξεων" στην Επιτροπή. Ο ανιψιός του, όμως, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αντικειμενικός. Ο δε Τσοχαλής, ο ορισμός της αντικειμενικότητας.

Ας δούμε τους υπόλοιπους της Επιτροπής: Τσοχαλής (ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο), Κοντός, Κούφη, Βηλαράς, Αυγουστάκης (εκ Παπάγου, φανταστείτε ποιος τον πατρονάρει), Μπεσιέρης (ο λογιστής που έχει απίστευτα νεύρα, επειδή τον ξαναβάζουν να ξαναδεί αυτά που ήδη είπε, διότι δεν τους ικανοποίησε) και... Πούλιος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...