Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Το (πολιτικό) δράμα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου (μέρος 2ο)

Ως Αριστερός ή μάλλον Αριστεριστής που είναι, πολέμησε λυσσαλέα το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Νικολάου εκλογές και πολύ καλά έκανε, αλλά δεν του 'κατσε.

Στη διάρκεια της πρώτης θητείας των Ενεργών Δημοτών, προσπάθησε και πήρε κάποιες, ομολογουμένως, μικρές δουλειές από το Δήμο, αλλά γενικά τον άφησαν στην απέξω, καθώς ο Καραμανέας καθάρισε πάνω από €150.000.

Με την ανάληψη της εξουσίας από τον Κώστα Καραμανλή ο μεγάλος Αριστεριστής, Κουγιουμτζόπουλος, κατάφερε και χώθηκε στο γραφείο Τύπου του τότε Υπουργού Ανάπτυξης, κου Παπαθανασίου. Δυστυχώς για αυτόν, τον πήραν είδηση
πολύ γρήγορα και δεν φτούρισε. Λέγεται δε ότι οι πληροφορίες και οι αντιδράσεις, προς τη Ρηγίλλης, ξεκίνησαν από τους Δεξιούς του Χολαργού.

Στις εκλογές του 2006, ο Νικολάου ξανακέρδισε και ο Χάρης ξαναέχασε και δεν εξελέγη Σύμβουλος. Κέρδισε, όμως, ο Γιαννακόπουλος στην Αγία Παρασκευή και ο εκδότης μας χώθηκε στο γραφείο Τύπου του γειτονικού μας Δήμου. Παρότι, εκεί, το πολιτικό περιβάλλον ήταν κεντροαριστερό, ήτοι συγγενές με το Χάρη, ούτε αυτή η συνεργασία έμελλε να φτουρίσει, καθώς έφαγε σουτ και μάλιστα πολύ σύντομα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...