Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο "Αντίλογος" και η αλγεινή εντύπωση (μέρος 3ο)

Το άλλο που μας λέει ο Αντίλογος είναι ότι αποκαλύψαμε περιστατικό που συνέβη πίσω από κλειστές πόρτες, σε προσυμβούλιο των Ενεργών Δημοτών, με μόνους παρόντες τους τότε Συμβούλους του Νικολάου. Άρα, λέει, αυτός που έκανε γνωστή αυτήν την κακοήθεια ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της τότε πλειοψηφίας.

1) Το περιστατικό αυτό το γνωρίζει και η κουτσή Μαρία και είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο "Αντίλογος" να πέφτει από τα σύννεφα με τη δήθεν αποκάλυψή του.

2) Δεν θυμόμαστε ποτέ ο "Αντίλογος" να έχει ψέξει τους Κουρέτα και Αποστολόπουλο, όταν βλέπαμε κάθε μήνα στις εφημερίδες όλες τις αντεκγκλίσεις τους με το Νικολάου, στη διάρκεια των προσυμβουλίων.

3) Αν ο "Αντίλογος" θέλει να βρει καλές κακοήθειες, του προτείνουμε να ψάξει προς κάτι "νέους και άφθαρτους", οι οποίοι προσέρχονταν στα προσυμβούλια της παράταξής τους με τα κινητά σε ανοιχτή συνομιλία, ώστε συγκεκριμένοι μεγαλοεκδότες να έχουν live ενημέρωση για το τι λέγεται σε αυτά. Θρυλείται ότι πολλές φορές οι
εκδότες παρενέβαιναν κιόλας στη διάρκεια, σχολιάζοντας και κοροϊδεύοντας τα τεκταινόμενα.

Τέλος, παρακαλούμε να σταματήσει το αστειάκι ότι όλοι ξέρουν ποιος βρίσκεται πίσω από το Κλισιοσκόπιο και να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εδώ δεν είναι one man show όπως σε κάτι άλλα, δήθεν πολυπληθή Μέσα, ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε. Το Κλισιοσκόπιο αριθμεί αισίως πάνω από 20 συνεργάτες, εντός μόλις τριών μηνών και καλό θα ήταν να μη μας μπριζώνουν κάποιοι, διότι μέχρι και παράταξη θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε, αν πραγματικά μας ενδιέφερε κάτι τέτοιο και θέλαμε να γίνουμε τα ίδια σκατά με τους μέχρι τώρα εμπλεκομένους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...