Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Γιατί πλακώθηκαν Τσικρικώνη-Ευαγγελοπούλου (μέρος 5ο)

Ο Προϋπολογισμός του ΔΟΠΑΠ για το 2011 συντάχτηκε παράνομα, αλλά δεν άνοιξε μύτη, διότι όλοι ασχολούνταν με τον Τούτουζα. Προς το τέλος του έτους, η Αντιπολίτευση πήρε γραμμή και μόλις συντάχθηκε ο Προϋπολογισμός του 2012, αρχικά ο κος Τσουροπλής και στη συνέχεια ο κος Ανυφαντής επεσήμαναν την παρανομία και ζήτησαν τη
σωστή σύνταξη του σχεδίου.


Η Ευαγγελοπούλου που αρχικά έκανε ότι δεν καταλαβαίνει, αναγκάστηκε να δεσμευτεί ότι ο Προϋπολογισμός θα αναμορφωθεί και θα έρθει νόμιμος προς ψήφιση στο Δ.Σ. Φυσικά, τίποτε δεν έγινε, διότι ακόμη και όταν σε ξεμπροστιάζουν, για να μπορέσεις να παραδεχθείς το λάθος σου, πρέπει να φοράς παντελόνια.


Φτάνουμε, λοιπόν, στο εν λόγω Διοικητικό Συμβούλιο. Μέχρι ο Τσουροπλής να δείξει τις αποδείξεις είσπραξης για το Δημοτικό Στίβο, είχε φροντίσει να ρωτήσει πολλαπλώς την Ευαγγελοπούλου, αν πράγματι είναι δωρεάν για τους δημότες. Η Πρόεδρος έσκιζε τα ρούχα της ότι ο Δήμος δεν έχει εισπράξει φράγκο. Μόλις της έτριψαν στη μούρη τις αποδείξεις, άρχισε να λέει ασυναρτισίες και να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Πρώτο ρεζιλίκι για την Τσικρικώνη και τη Νέα Πορεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...