Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Το (πολιτικό) δράμα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου (μέρος 6ο)

Η λύση βρέθηκε. Το site έγινε σκέτο ειδησεογραφικό και πλέον αποφεύγει να πάρει οποιαδήποτε θέση, όπως ο Διάολος το λιβάνι. Στη δε εφημερίδα, όπου δεν μπορεί να βάζει βιντεάκια και πρέπει κάτι να γράψει, παριστάνει τον αντικειμενικό, χτυπώντας απαλά τον Ξύδη, σκληρά τα στελέχη της Νέας Πορείας, αλλά σκίζοντας με κάθε ευκαιρία τους Ενεργούς Δημότες, για να μην ξεχνιόμαστε.

Το αποτέλεσμα γραφικό. Ούτε ο ΓΑΠ δεν ασχολείται ακόμη με τον Καραμανλή. Ούτε οι Εβραίοι δεν ασχολούνται ακόμη με το Χίτλερ. Εδώ γίνεται της μουρλής και ο Χάρης ακόμη ασχολείται με το φαΐ που του 'κοψε ο Νικολάου από ΚΕΚ. Το ΚΕΚ που μετά την αποχώρηση του εκδότη μας, αναφέρεται
παντού ως "βρώμικο", ενώ πριν, με τέτοιες επιλογές καθηγητάδων, ήταν "πεντακάθαρο".

Το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί η παράταξη που θα στεγάσει αυτόν τον Κολοσσό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δύσκολα τα πράγματα... Οι "νέοι και άφθαρτοι" έχουν γίνει ο "νέος και άφθαρτος", αλλά και αυτός ψάχνεται με παλαιά και απίστευτα φθαρμένα στελέχη του Νικολάου και του Σκούρτη. Άσε που έχει μέσα και Αυγουρόπουλο η δουλειά και ο Χάρης δεν γουστάρει μία.

Για να δούμε τι γίνεται στην Περικλέους Πολιτεία...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...