Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η περίοδος χάριτος έληξε

Το γνωρίζουμε ότι όλη μέρα στο Δήμο "παίζετε κομπολόι" με τα νεύρα μας και τις τύχες του Χολαργού, αλλά μη μας το τρίβετε και στη μούρη μπροστά στην κάμερα.

Ο χαβαλές τελείωσε, κε Ξύδη. Η περίοδος χάριτος που λέτε και εσείς οι Ναυταίοι, έληξε. Τρέξτε να ξαναγοράσετε τις εφημερίδες και τα Μέσα του Χολαργού, διότι έρχονται δύσκολες μέρες.

Δεν είναι δυνατόν ένα παρεάκι με απίστευτα λερωμένη τη φωλιά του να μας δουλεύει κανονικότατα, τόσον καιρό και να μη μιλάει
κανείς. Τόσα χρόνια στον Παπάγο, παίζατε "φιλικό" δέκα δεξιές παρατάξεις μεταξύ σας, με συγγενείς, φίλους και συστρατιώτες. Εδώ είναι Χολαργός και φτύνεις αίμα για να επιβιώσεις πολιτικά.

Κάθε λέξη, κάθε φράση, κάθε ανάσα, κάθε κίνηση δική σας και των συνεργατών σας θα διυλίζεται μέχρι τελικής πτώσεως. Σε αυτήν την πόλη δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί ξανά τους κομματικούς συσχετισμούς και να κάνει το παγόνι κατά το συμφέρον του και καλά θα κάνουν οι δημοτικές παρατάξεις και οι αρχηγοί τους να ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά τις προθέσεις τους, διότι θα τους φάει η μαρμάγκα. Ο λαός έχει σιχαθεί τις μεσοβέζικες λύσεις και θέλει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, εδώ και τώρα!

Καιρός δε είναι να αντιληφθεί ο Χολαργός ότι στα ψευτοδιλήμματα του Κουγιουμτζόπουλου: "Τιμιότητα ή Εντοπιότητα;", ο Παπάγος μάς επέβαλε σαφώς και εντοπιότητα και ψευτιά και διαπλοκή! Καλά να πάθουμε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...