Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Όσο τον είδατε, τον είδατε...

Στο πλαίσιο της έρευνας που κάνει ο Ξύδης, για τα έργα και τις ημέρες της Διοίκησης Νικολάου, ανακάλυψε ότι η ανάθεση της φιλοτέχνησης του αγάλματος του Περικλή, στον παγκοσμίου φήμης γλύπτη, Καλακαλά, έγινε με παράτυπη απευθείας ανάθεση. Λογικό ήταν κάποια στιγμή να το ανακαλύψει, καθώς δεν ασχολείται και με τίποτε άλλο όλη μέρα.

Για το λόγο αυτόν, αποφάσισε το ξήλωμα του αγάλματος, όπως ακριβώς έχει πράξει μέχρι στιγμής με όλα όσα έχουν γίνει στο Χολαργό και αντιβαίνουν στη δική του λογική διοίκησης. Βλέπε Δημοτικό Γυμναστήριο Κρέσνης, Δημοτικά Πολυϊατρεία Παπαφλέσσα, εκδιώξεις υπαλλήλων, υποβάθμιση Παιδικών Σταθμών, εξαφάνιση Κοινωνικής Πολιτικής κ.τ.λ.

Είναι αλήθεια ότι οι Ενεργοί Δημότες προέτασσαν τα
έργα και την αναγκαιότητά τους και δεν κολλούσαν σε τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να τα εκτελέσουν. Αντίθετα, ο Ναύαρχος προτιμά να μένει κλεισμένος στο γραφείο του, μπας και κάνει κανένα λάθος και βρει το μπελά του.

Αύριο, Δευτέρα, λοιπόν, συνεργείο του Δήμου θα αφαιρέσει άλλη μία παρατυπία της Διοίκησης Νικολάου, ώστε πλέον ο Χολαργός να ξαναγυρίσει σιγά-σιγά στην πραγματική εποχή του "Χρυσού Αιώνος του Περικλέους", καθαρός και απολύτως γυμνός από έργα και υποδομές. Τίποτα δεν θα θυμίζει, σε λίγο καιρό, τη μαύρη περίοδο Νικολάου και την επαίσχυντη προσπάθειά του να μετατρέψει το χωριό που παρέλαβε, σε σύγχρονη και λειτουργική πόλη.

Ζήτω ο Ξύδης, ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Παπάγος, ζήτω το ΠΑΣΟΚ Χολαργού, ζήτωωωωωωωωωωωω!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...