Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Τι μας είπε ο Δασκαλόπουλος στη "συνέντευξη Τύπου" (μέρος 1ο)

Ουσιαστικά, μας ανέφερε όλες τις αρμοδιότητες και τις θέσεις που έχει λάβει μέχρι σήμερα, για να τις εμπεδώσουμε. Είπαμε, λειτουργεί προεκλογικά και αυτά τα πράγματα είναι must, ώστε μετά να μπορέσει να το παίξει έμπειρος.

Έπειτα, μας ανέφερε τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών των οποίων ήταν ή είναι υπεύθυνος, παρουσιάζοντας τις λειτουργίες τους ως έργο
του.

Όχι κύριε, αυτό δεν είναι απολογισμός. Η Δημοτική Αστυνομία π.χ. έχει συγκεκριμένη λειτουργία και αρμοδιότητες και για αυτό υπάρχει και πληρώνεται. Το να συνεχίζει να λειτουργεί και να κάνει ακριβώς ό,τι έκανε πάντα, δεν αποτελεί κανένα έργο της Διοίκησης. Έργο ήταν κάποτε η δημιουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, όταν ο Χολαργός είχε 13 και ο Παπάγος έναν Δημοτικό Αστυνόμο. Έργο ήταν η στέγαση και ο εξοπλισμός της Υπηρεσίας, όχι το να τους έχεις σήμερα σαν περιπλανώμενους Ιουδαίους, χωρίς καν δική τους αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή (τώρα τελευταία και αυτή η γραμμή που περνάει μέσω Δημαρχείου, δεν δουλεύει καν). Το ότι δεν κάθεται η Δημοτική Αστυνομία όλη μέρα να ξύνεται δεν είναι έργο, είναι το βασικό και ούτε. Το ότι δεν την έχετε διαλύσει και αυτήν τελείως, δεν είναι επίτευγμα.

Τέλος, τον περιορισμό των λαθρομεταναστών-εμπόρων μην τολμήσει ξανά κανείς να τον παρουσιάσει ως έργο του, διότι αν δεν ήταν οι ίδιοι οι Χολαργιώτες επιχειρηματίες και κυρίως ο Μάκης Βραχιολίδης, θα σας λέγαμε τώρα αν θα είχαν στήσει τσαντίρι ακόμη και έξω από το Δημαρχείο. Τους είδαμε τους δήθεν εθνοπατέρες της Διοίκησης. Αν δεν πάρεις 50 φορές τηλέφωνο ή αν δεν βγεις να τους διώξεις μόνος σου εκεί κάθονται και σε κοιτάνε. Στα δε φανάρια, όπου δεν ασχολούνται οι επιχειρηματίες, έχουμε κάθε μέρα διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με τον κάθε Μπαγκλαντεσιανό για το αν θα μας λερώσει ή όχι το αυτοκίνητο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...