Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Έλα, η κοροϊδία του αιώνα! (μέρος 1ο)

 Ακούστε και φρίξτε. Ο ΔΟΠΑΠ είχε έσοδα  €1.400.000 και έξοδα €664.000. Δηλαδή,  υπόλοιπο €736.000. Δηλαδή, μόνο το θετικό  υπόλοιπο ξεπερνά τον προϋπολογισμό του πρώην  ΔΑΟΧ και προσεγγίζει το σύνολο των  προϋπολογισμών του πρώην ΔΑΟΧ και του  Πνευματικού Κέντρου πρώην Δήμου Χολαργού,  μαζί!

 Δηλαδή, μέχρι πρόπερσι, με συνολικό  προϋπολογισμό €800.000 το Πνευματικό Κέντρο
του Χολαργού έκανε 250 εκδηλώσεις το χρόνο. Ο ΔΑΟΧ είχε άπειρο κόσμο και συμβασιούχους. Έδινε και γυμναστές στα σωματεία. Είχε και όλα τα γυμναστήρια ανοιχτά και με ολοκαίνουργια όργανα. Είχε και τα camp με τρελό κόσμο και τιμές της ξεφτίλας. Δεν έκανε αυξήσεις πουθενά. Όχι μόνο δεν έβαζε λουκέτα, αλλά συνεχώς δημιουργούσε νέες παροχές. Έκανε και έργα, είχε και τα γήπεδα ανοιχτά και λειτουργικά. Είχε και λιγότερη "πελατεία" από ότι τώρα ο ενιαίος Δήμος.

Παράλληλα, καμία συζήτηση δεν είχε γίνει ποτέ περί της βιωσιμότητάς του. Ούτε είχαν κινδυνεύσει ή καθυστερήσει ποτέ οι μισθοί των εργαζομένων. Ούτε οι Πρόεδροι και οι Αντιπρόεδροι είχαν ποτέ πλακωθεί ιδιωτικώς ή δημοσίως. Ούτε είχε ζητήσει κανείς την παραίτησή τους. Ούτε ψέμματα έλεγαν, σωρηδόν. Και ερωτούμε:

Ποτς γένεν ΚΑΙ αυτό;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...