Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ψέμματα και αλήθειες για το κλείσιμο των γηπέδων (μέρος 2ο)

Στους άλλους Δήμους, οι άνθρωποι ασχολήθηκαν με την προειδοποίηση και απέστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα, είτε για να λάβουν παράταση, είτε για να επισημάνουν τις ανεδαφικότητες, είτε για να ενημερώσουν ότι βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης και έτσι τα γήπεδά τους παρέμειναν ανοικτά.

Σε εμάς εδώ δεν ασχολήθηκε κανείς. Η δε Πρόεδρος στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο υποστήριζε ότι δεν έφτασε ποτέ στο ΔΟΠΑΠ σχετικό εισερχόμενο και άρα, δεν ήταν υποχρεωμένη να γνωρίζει τίποτα.

Όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Άκης Παπαγεωργίου επισήμανε ότι το έγγραφο έχει έρθει στο Δήμο από τις 21 Νοεμβρίου, η κα Ευαγγελοπούλου τον... εγκάλεσε,
διότι το ήξερε και δεν της είπε τίποτα! Σα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...

Είπαμε, είναι γνωστή η τάση του ΔΟΠΑΠ να χάνει σημαντικά έγγραφα στο πλαίσιο της κόντρας της με τον Τούτουζα, αλλά όταν το θέμα αφορά στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, αυτό είναι κατάπτυστο!

Hint: Όταν ο Παπαγεωργίου ξαναζήτησε την παραίτηση της Ευαγγελοπούλου, επενέβη ο Ξύδης και δήλωσε ότι η Διοίκηση την εμπιστεύεται και την καλύπτει απόλυτα. Αυτό ως απάντηση στην απορία που είχαμε τις προάλλες, αν ο Ξύδης γνωρίζει και επικροτεί όλες τις ενέργειες της Προέδρου ή αν τα κάνει από μόνη της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...