Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Οι συνεντεύξεις Τύπου (μέρος 2ο)

Αν δείτε τα σχετικά βίντεο, θα αντιληφθείτε ότι μετά τα πρώτα αναγνωστικά λεπτά (δηλαδή μόλις αντιληφθούν πόση όρεξη έχει ο Βριαχιολίδης ή αν είναι βαλτός), η "συνέντευξη Τύπου", ουσιαστικά μετατρέπεται σε καφενειακή συζήτηση με τον Καραμανέα, ο οποίος καγχάζει, χασκογελάει και κάνει τις ερωτήσεις που βολεύουν τον συνεντευξιαζόμενο, στρέφοντας την κουβέντα μακριά από τα καίρια ζητήματα ή κυριολεκτικά,
όπου να 'ναι.

Η αρχή έγινε με τους Ξύδη-Τσοχαλή-Αποστολόπουλο, οι οποίοι επειδή δεν βρήκαν στην ΑΔΕΧ τις κλεψιές και τις απατεωνιές που ευαγγελίζονταν προεκλογικά, έδωσαν συνέντευξη Τύπου για να ακολουθήσει εκείνο το αίσχος με τα γελάκια, τα υπονοούμενα, τα μισόλογα και τα ξεφτιλίκια. Ακούγεται ότι ο Αποστολόπουλος κατάλαβε την πατατιά που έκανε με τη συγκεκριμένη κίνηση και θα είναι άρρωστος τη μέρα του δικαστηρίου για την ΑΔΕΧ, διότι εκεί θα τον περιμένουν με τα δημοσιεύματα στο χέρι και θα πρέπει να εξηγήσει όλα τα παραπάνω.

Στη συνέχεια, Δασκαλόπουλος και Ευαγγελοπούλου, ακολούθησαν το παράδειγμα του Δημάρχου και μάλιστα το εξέλιξαν, προσφέροντας άπλετο γέλιο σε όλους μας. Σου λένε οι άνθρωποι: "Όταν δεν βγαίνει το πράγμα, ο Δήμαρχος κάνει αυτό. Καλό θα είναι... Να το κάνουμε και εμείς".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...