Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Στην Αγία Σκέπη 'μ, βάζου μπάρες και σου κάνου ούλες τσ' χάρες! (μέρος 4ο)

Σε καμία Αγία Σκέπη και σε κανέναν περίβολο του Ναού δεν ήθελε να κάνει ανάπλαση ο Ξύδης. Ο Ναύαρχος το μόνο που ήθελε ήταν να φτιάξει ένα πρώτης τάξεως πάρκινγκ για το Verde και τους χώρους δεξιώσεων του Σαμαρτζή. Τελεία και παύλα.

Στην πορεία κατάλαβε ότι αν η πρόσβαση στο χώρο είναι ελεύθερη, θα παρκάρουν εκεί τόσο οι περίοικοι, όσο και οι επισκέπτες τους, αλλά
κυρίως όσοι θα κάνουν χρήση του Ναού, χωρίς να έχουν σκοπό να αφήσουν τα χρήματά τους στα παρακείμενα ευαγή ιδρύματα των κολλητών του.

Αν, μάλιστα, μπει μπάρα και τα κλειδιά τα έχει ο Ναός, οι "παπάδες" θα ανοίγουν το χώρο για τους πιστούς, όταν έχει Θεία Λειτουργία ή για τους καλεσμένους στα μυστήρια. "Και αν η δεξίωση δεν γίνει στο Verde ή στο Σαμαρτζή; Θα παρκάρουν οι άσχετοι και μετά θα πηγαίνουν και θα τα ακουμπούν αλλού; Απαράδεκτο".

Hint: Ας αφήσει ο Τίγκας τις κλάψες για την εκκλησία και την Ανάσταση, διότι δεν πιστεύουμε ότι είναι τόσο ηλίθιος και δεν έχει αντιληφθεί τι παίζεται, μετά και την ομολογία Ξύδη περί των "παπάδων". Επίσης, ας κόψει το γλύψιμο στο Δήμαρχο. Δαχτυλίδι δεν πρόκειται να πάρει, ας μην ξεφτιλίζεται, τουλάχιστον, κατά αυτόν τον τρόπο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...