Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η ντροπή της Δεξιάς

Η προς τους "μεγάλους Δεξιούς ηγέτες" της περιοχής μας, επιστολή:

Ψιτ, παλικάρια. Η Πολυκαλά πολύ καλά κάνει και το παίζει Αριστερή και άθεη και ακριβώς αυτή είναι η δουλειά της και την κάνει άριστα.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη κυρία διοργανώνει ποδηλατοδρομίες την ώρα της Σταύρωσης, για να κάνει αντίσταση στο κατεστημένο τής
Εκκλησίας και την επιβολή του Χριστιανισμού και των τελετών του στους αδαείς Έλληνες, οι οποίοι, κατ' αυτήν, θα έπρεπε κανονικά να είναι όλοι... άθεοι και... κομμουνιστές. Δικαίωμά της. Ενδεχομένως, δεν γνωρίζει καν τι συμβαίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Δεν είναι, όμως, δικό σας δικαίωμα, επειδή σας στήριξε στο δεύτερο γύρο, να καταξεφτιλίζετε με τέτοιον τρόπο τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που εσείς οι ίδιοι επικαλείστε επί τόσα χρόνια, παριστάνοντας τους Χριστιανούς και τους Δεξιούς. Δεν είναι δικαίωμά σας να απευθύνεστε στους ιερείς της Αγίας Σκέπης, ως "οι παπάδες που εγείρουν αξιώσεις για το χώρο". Κανένας "παπάς" ή παπατζής δεν πρόκειται να σας πάρει το χώρο και αφήστε αυτά τα καραγκιοζιλίκια στην άκρη.

Δυστυχώς, με τη συνολική συμπεριφορά σας απέναντι στους υποτιθέμενους ομοϊδεάτες σας, αλλά και μετά την αποκάλυψη όλων των αρχών και των αξιών σας που σχετίζονται μόνο με το ψέμα και την υποκρισία, αποτελείτε την ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ και μην τολμήσετε να την επικαλεστείτε ποτέ ξανά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...