Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πιο αστείο... γίνεται. Πιο παράνομο... δεν γίνεται! (μέρος 1ο)

Ας πάρουμε το σκάνδαλο από την αρχή. Αφού έκλαψε για να πάρει καμιά δουλίτσα από το Φεστιβάλ, ο Καραμανέας και η Ευαγγελοπούλου σκέφτηκαν επισταμένως και τελικά, έκαναν ΑΥΤΟ. Προσέξτε ότι το ποσό υπερέβαινε τις €4.000, γεγονός που ο Δεληγιάννης θεώρησε εξωφρενικό.

Εμείς πάλι θεωρούμε ότι το ποσό, αν βεβαίως, αφορά στην έκδοση του προγράμματος του Φεστιβάλ και δεν είναι κάποια άλλη προσχηματική ανάθεση εργασίας, είναι πολύ μικρό και αφήνει ελάχιστο κέρδος στον προμηθευτή.

Με λίγα λόγια, το Κλισιοσκόπιο θεωρεί ότι ο
Καραμανέας, έτσι που τα έχει καταφέρει, αυτήν τη στιγμή έχει γίνει υποχείριο του Ξύδη και της Ευαγγελοπούλου, αναγκάζεται να γράφει συνεχώς ψέμματα και ξεφτιλίζεται κυριολεκτικά για ψίχουλα. Πραγματικά, η κατάσταση δεν είναι καν για γέλια, αλλά για λύπηση. Όπως και να 'χει, τέτοια κατάντια δεν είναι να την εύχεσαι για κανέναν.

Στη συνέχεια και μόνο επειδή προκλήθηκε σάλος, ο Ξύδης τους τσουβάλιασε, μπλόκαρε την πληρωμή και ο "διαγωνισμός" θάφτηκε. Και τώρα, πώς θα έπαιρνε τα λεφτά του ο Πετράν, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις "υπηρεσίες" του, μέσω της φυλλάδας; Η λύση βρέθηκε. Περίμεναν να καταλαγιάσει ο κορνιαχτός και κοιτάξτε τι έκαναν τα παλικάρια, όταν θεωρούσαν ότι δεν τους παρακολουθεί κανείς...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...