Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πού ήταν ο Δήμος, οέο;

Ο αόρατος εραστής Νο2. Παντελώς απούσα η Δημοτική Αρχή από τα εκλογικά κέντρα του Χολαργού. Αυτές οι εκλογές έγιναν από μόνες τους, με κάποιον μαγικό τρόπο, καθώς σε κάθε εκλογικό κέντρο υπήρχαν μόνο κάτι εκπρόσωποι των αριστερών κομμάτων και ελάχιστοι εργαζόμενοι του δήμου που έκαναν τους αγγελιοφόρους των αποτελεσμάτων. Οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από όλους τους άλλους μαζί.

Και καλά οι Παπαγιώτες δεν έχουν λόγο να ασχολούνται με το Χολαργό, διότι
βλέπετε τώρα είμαστε... ένας Δήμος και είμαστε όλοι ένα...

Οι μεγαλοχολαργιώτες συνεργάτες του κατακτητή πού ήταν; Έτρεχαν ακόμη για τον Ανδρεουλάκο, το Βαρβιτσιώτη και τον Πολύδωρα; Γιατί δεν έκατσαν να μιλήσουν με τους ψηφοφόρους τους; Να ανταλλάξουν απόψεις περί τις προδοσίας τους, για την εγκατάλειψη του Χολαργού και να αρπάξουν και τις σχετικές ρομπατζίνες τους; Κρίμα, τους έψαχνε και τους περίμενε πολύς κόσμος, για... εποικοδομητικό κράξ... εεε, διάλογο.

Hint: Μη μας εμφανίσετε καμιά φωτό του δευτερολέπτου, "μπήκα, βγήκα, εξαφανίστηκα", αν υπάρχει, που δεν το νομίζουμε... Λέμε για παρουσία, όπως κάποτε που ξεροστάλιαζαν στα σκαλιά και όξω από τα τμήματα, έρποντας και γλείφοντας. Τι; Δεν έχουν μούτρα; Κρίμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...