Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Όλη η αλήθεια περί της εκδήλωσης για το Μεγαλέξανδρο (μέρος 3ο)

4) Όχι Μάκη, δεν έχει χάσει ο κόσμος το ενδιαφέρον του για τα τοπικά δρώμενα. Απλά σε πήρε είδηση και σένα και όλους τους άλλους συμφεροντολόγους "δημοσιογράφους" και δεν πρόκειται να σας ξαναπάρει στα σοβαρά στον αιώνα τον άπαντα. Άσε τα βιντεάκια με το Νικολάου, διότι σύντομα το συγκεκριμένο βίντεο θα αναλυθεί και θα αποκαλυφθεί, κατά τρόπο που δεν θα σηκώνει καμία αμφισβήτηση, όπως
άλλωστε και όλες οι αναρτήσεις μας, το πόσο σκηνοθετημένο-μονταρισμένο ήταν και πώς το στήσατε τα τρία σας και το χρησιμοποιήσατε ως αιχμή του δόρατος, προεκλογικά.

Είτε γουστάρουμε το Στάικο, είτε όχι, είτε τον θέλουμε για Δήμαρχο, είτε για τερματοφύλακα, είτε για παρέα, δεν έχει να κάνει με το τι θα γράφουμε για αυτόν. Θα γράφουμε ό,τι νομίζουμε και ό,τι αληθεύει.

Το πιάσαμε; Μπράβο παιδάκια! Πάμε, τώρα, παρακάτω για να αποκαλύψουμε την αλήθεια περί της σχέσης μεταξύ Στάικου και Προέδρου του Συνδέσμου Μακεδόνων, κου Παρίση, ώστε να καταλάβουν και οι πλέον άσχετοι για ποιο λόγο γίνονται και λέγονται ΟΛΑ σε αυτήν την πόλη-κόπρο του Αυγείου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...