Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Οι "αποκαλύψεις" που καίνε... (μέρος 3ο)

Στο καταστατικό κάθε Νομικού προσώπου ορίζονται τα φυσικά πρόσωπα που το δεσμεύουν-εκπροσωπούν έναντι του Νόμου, των Τραπεζών, των Φορέων και των λοιπών Υπηρεσιών. Συνήθως, τα πρόσωπα αυτά είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οποιοσδήποτε άλλος χρειάζεται ειδική εξουσιοδότηση.

Στην ΑΔΕΧ τα φυσικά πρόσωπα ήταν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος. Ω, τι έκπληξις! Το ίδιο συνέβαινε και σε όλα τα υπόλοιπα Νομικά Πρόσωπα, Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου του Δήμου. Αν δηλαδή δεν πήγαινε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος να κινήσουν τους λογαριασμούς της ΑΔΕΧ, ποιος θα πήγαινε; Οι σερβιτόροι του Δημοτικού Καφέ; Έλα Παναγία μου, τι άλλο θα ακούσουμε με αυτήν τη Διοίκηση.

Άλλο μεγάλο "ατόπημα" του Δεληγιάννη ήταν ότι έδωσε τα χρήματα αυτά στην Ειδική Σύμβουλο του Δήμου, με αρμοδιότητα στα Οικονομικά Θέματα, η οποία τα κατέθεσε εκεί που έπρεπε. Αυτό είναι παράνομο, προφανώς, μόνο όταν έχουμε να κάνουμε με το Δεληγιάννη, το Νικολάου ή την
ΑΔΕΧ.

Κατά τα άλλα, όταν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και οι Διευθυντές, στέλνουν ένα κλητήρα, ένα εργαζόμενο, έναν courier ή έναν Σύμβουλο να κάνει την αγγαρεία σε ταμεία και Τράπεζες, είναι νόμιμο... Μάλλον έπρεπε ο Δεληγιάννης, χωρίς να πληρώνεται κιόλας, να πάει να στηθεί κανά τρίωρο στην εφορία... Σοβαρευτείτε, διότι γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Το ζουμί, όμως, είναι αλλού...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...