Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Το μέλλον προβλέπεται ζοφερόν (μέρος 3ο)

3) Αν κατέβει τελικά και κερδίσει ο Τίγκας με τον Οικονόμου, ισχύουν τα ίδια με την περίπτωση Ξύδη και ακόμη χειρότερα.

4) Αν κατέβει και κερδίσει ο Στάικος, καλά κρασόμπυρα, δεδομένης της αγάπης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες. Τουλάχιστον, ο Μπάμπης τον πήρε είδηση νωρίς και γλίτωσε από τα χειρότερα.

5) Αν κατέβει και κερδίσει ο Κεχρής με το Γυφτοδήμο, μετά τα καντήλια, λογικά έχουν βάλει μυαλό και δεν θα κάνουν τα ίδια προεκλογικά λάθη, άσε που
υπάρχει και κολλητός Βραχιολίδης στην ιστορία. Και έχει κάτι νεύρα ο Μάκης τώρα που βρέθηκε άσχημα κατηγορούμενος, λόγω του Πέτρου...

6) Αν κατέβει και κερδίσει Πολυκαλά, Νικάκη, Κουγιουμτζόπουλος ή οτιδήποτε ΠΑΣΟΚοαριστερό, είναι προφανές ότι έχουν δικούς τους ανθρώπους να ταΐσουν. Εδώ δεν τάισαν το 2006 που ο Πέτρος είχε ξεσκιστεί να σπρώχνει Δεμερτζή.

7) Ακόμη και στο παντελώς ηλίθιο και γελοίο σενάριο που περιλαμβάνει Τούτουζες και Αποστολόπουλους, ο Καραμανέας έχει φροντίσει να μην μπορεί ούτε καν να πλησιάσει το Δημαρχείο σε απόσταση 5 χιλιομέτρων.

Μόνη λύση, να γίνει Δήμαρχος ο... Φιλιππακόπουλος. Χρόνια Πολλά... Έτσι είναι, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...