Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Υποψήφιοι από τα Βριλήσσια: Νίκος Πατεργιαννάκης (μέρος 4ο)

Παράλληλα, ο κυρ Νίκος έστελνε και SMS, στα οποία αναπαρήγαγε τα αποδεδειγμένα, πλέον, ψέμματα περί κλεφτών και απατεώνων, σχετικά με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Λογικό, θα μας πείτε, καθώς αυτή ακριβώς ήταν η γραμμή όλης της Νέας Πορείας. Το γελοίο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι τουλάχιστον οι άλλοι συκοφάντες είχαν τα "θέματά" τους ή θα μπορούσαν να έχουν ζήσει και 5 πράγματα, ώστε να καταλήξουν σε ένα υποτιθέμενο λανθασμένο συμπέρασμα. Τούτος εδώ, από τα Βριλήσσια, πού στον άνεμο είχε και γνώση και άποψη και μίλαγε κιόλας;

Φυσικά, παρά την ύπαρξη του αυστηρότατου Νόμου περί προεκλογικών δαπανών, ο Πατεργιαννάκης δεν
ανήρτησε τίποτε στη Διαύγεια σχετικά με το πόσα λεφτά κόστισαν τα χιλιάδες SMS που έστειλε, αλλά ούτε και πού βρήκε τα χρήματα αυτά.

Ακριβώς το ίδιο έκανε και όλη η "τιμία", "νόμιμη", "ηθική" και "τυπική" Νέα Πορεία, αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο που θα μας απασχολήσει εν καιρώ. Είναι πασίδηλο, πάντως, ότι, ως παντελώς άγνωστος αλεξιπτωτιστής στην περιοχή, ήταν ο μόνος που μπορούσε να προβεί σε τέτοιες αλητείες, καθώς οι υπόλοιποι ντρέπονταν να στείλουν παρόμοια SMS. Χρηματοδοτήθηκε, λοιπόν, για να κάνει τη βρωμοδουλειά και τελικά, εξελέγη κιόλας, καθότι ανάμεσά μας κυκλοφορούν και πολλοί ευήθεις.

Καλή τύχη στην υποψηφιότητά του και στην στήριξή του, προφανώς μόνο από ακραιφνείς Ξυδικούς που δεν θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, καθώς το λογικό νούμερο για αυτόν, στο Χολαργό, θα πρέπει να προσεγγίσει το απόλυτο ΜΗΔΕΝ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...