Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το προεκλογικό Δημοτικό Συμβούλιο (μέρος 6ο)

Η φωτό είναι από το casting της ταινίας "Ξανθιά
αγαπημένη παναγιά" με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Για να τελειώνουμε, επρόκειτο για ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο-παρωδία, το οποίο, κατά τη γνώμη μας, δεν έπρεπε καν να γίνει, καθώς ούτε σε κάποιο συμπέρασμα κατέληξαν, ούτε αποφάσεις ελήφθησαν, ούτε τηρήθηκε τίποτα από όσα ακούστηκαν, ούτε εξ αυτού προήχθη ο πολιτικός πολιτισμός και η νομιμότητα. Τζάμπα πληρώσαμε τόσον κόσμο, πάλι, για να γίνει άλλο ένα από τα γνωστά one man show ή αλλιώς Ξύδης vs ΟΛΩΝ. Τουλάχιστον, τώρα ξέρει και ο τελευταίος Αριστερός της περιοχής τι να μην ξαναψηφίσει ποτέ και για κανέναν λόγο.

Το κλου της βραδιάς ήταν όταν πήρε το λόγο η Δημοτική Σύμβουλος, κα Μαρία Δημητριάδου. Σε χρόνο dt από την ώρα που άρχισε να μιλάει, το συμβούλιο διαλύθηκε. Άλλοι σηκώθηκαν και πήγαν βόλτα, άλλοι άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους, το κοινό
ξεκίνησε φωναχτές κουβέντες, ουδείς πρόσεχε και κανέναν δεν ενδιέφερε τι γινόταν στην αίθουσα. Δεδομένης και της απαράμιλλης ανικανότητας του Προέδρου να συντονίσει ακόμη και το δέσιμο των κορδονιών του, μιλάμε για μπάχαλο.

Και λέει η Δημητριάδου: "Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όποτε παίρνω το λόγο, γίνεται αυτό το πράγμα...". Πράγματι, είναι να απορεί κανείς... Μάλλον, τώρα που δεν υπάρχει Σκουτέρης στα έδρανα, η κυρά Μαρία, παίζει χωρίς αντίπαλο...

Hint: Αν είχε κερδίσει ο Νικολάου, ο Σκουτέρης ήταν σε εκλόγιμη θέση. Έτσι! Συνέχισε λαέ να ψηφίζεις ό,τι σου λάχει και μετά σου φταίει ο δικομματισμός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...