Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

To Κλισιοσκόπιο σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Συνεχείς είναι οι επιτυχίες του Πολιτικού Κλισιοσκοπίου Χολαργού-Παπάγου, στον τομέα της αναγνωσιμότητας-επισκεψιμότητας.

Όταν, μάλιστα, μιλάμε για ένα blog που, μέχρι στιγμής, ελλείπεται σε αναγνωρισιμότητα, η επιτυχία του γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί, όταν θα το μάθουν τόσοι όσοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την ύπαρξη όλων των υπολοίπων Μέσων της περιοχής.

Καθημερινά, το Κλισιοσκόπιο καταγράφει νέες υψηλότερες θέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον κόσμο. Το σημαντικό, όμως, που θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι ότι βάσει της μέτρησης της 16ης Μαΐου 2012,
έσπασε το φράγμα και συγκαταλέγεται, πλέον, μέσα στα 500.000 καλύτερα διαδικτυακά Μέσα του κόσμου!

Συγκεκριμένα, το Κλισιοσκόπιο, αφού κλείδωσε την πρωτιά μεταξύ των τοπικών Μέσων, βρέθηκε, χτες, στην παγκόσμια θέση 496.838 και πλέον κυνηγά το στόχο της επόμενης εκατοντάδος.

Παράλληλα, στην Ελλάδα, βρίσκεται στη θέση 1.560 που αποτελεί και απόλυτο διαχρονικό ρεκόρ για όλους και τα καλύτερα έπονται. Ο πήχης βρίσκεται, πλέον πολύ ψηλά και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

Πολλά μπράβο στην ομάδα του Κλισιοσκοπίου, η οποία καθημερινά αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Κάποιοι μπορούν να συνεχίσουν να πίνουν καφέδες ζύμωσης...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...