Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Καραμανέας vs Στάικος (μέρος 1ο)

Επόμενο θύμα τού Πετράν, ο Μπάμπης Στάικος. Ο γνωστός αρχιτέκτων-κατασκευαστής έκανε το λάθος να ζητήσει μία προσφορά από τον Καραμανέα για μία εργασία που ήθελε να κάνει.

Κατά την προσφιλή τακτική, η προσφορά ήταν "στο Θεό" και ο Στάικος που δεν έχει μάθει να πιάνεται κορόιδο στις δουλειές του, απλά αρνήθηκε να συνεργαστεί.

Μεγάλο λάθος. Όταν ο αντισυμβαλλόμενος διαθέτει τοπική εφημερίδα, πρέπει όλοι να σκύβουν το κεφάλι και να του... κάθονται, αλλιώς θα υποστούν τις
συνέπειες. Ιδίως, όταν θέλεις να κατέβεις και για Δήμαρχος, δεν δικαιούσαι να πηγαίνεις κόντρα σε τέτοιους μεγαλοπαράγοντες της περιοχής.

Τι θράσος και αυτός ο Στάικος. Σε λίγο δεν θα δεχτεί να τα "σκάσει" και σε κανέναν Χάρη-Μάκη και τότε "δεύτε τελευταίον ασπασμόν". Για περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες κον Νικολάου Δημήτριον, Φανερωμένης 45...

Λίγο τα λεφτά που δεν πήρε, λίγο οι εξαιρετικές σχέσεις του Στάικου με το Δεληγιάννη, ο βόθρος της Φωνής του Δημότη, άνοιξε και κατάπιε και τον κυρ Μπάμπη, για να μάθει άλλη φορά να πληρώνει όσα θέλει η απόλυτη δύναμη εξουσίας της περιοχής που λέγεται Καραμανέας. Λεπτομέρειες, στην επόμενη ανάρτηση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...