Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Παπάγου Πολιτεία και τα σκουριασμένα μυαλά στο μίξερ (μέρος 2ο)

Ο Οικονόμου, λοιπόν, επισήμως παραμένει στη δύναμη των Ενεργών Δημοτών και ο Νικολάου, κατά το γνωστό τροπάρι, τον καμαρώνει όπως και όλους όσοι τον έχουν πουλήσει,
κατά καιρούς.

Προφανώς, τον τ. Δήμαρχο Χολαργού κάποια κακιά μάγισσα τον έχει καταραστεί να γλείφει και να χαϊδεύει όλους όσοι του έχουν κάνει τη ζωή μαύρη. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Το δράμα των Τίγκα-Οικονόμου, αυτήν τη στιγμή έχει ως εξής. Πρέπει: α) Να μην ξανακατέβει ο Ξύδης β) Να μην πάρει την αρχηγία της Νέας Πορείας κανείς και να διαλυθεί η παράταξη. γ) Να μην προκύψουν περισσότερες από μία παρατάξεις, εκ της Νέας Πορείας, διότι αλλιώς δεν φτάνουν τα πρόβατα για μαντρί. δ) Να τους στηρίξει ο Ξύδης ε) Να μην κατέβει ο Στάικος ή άλλος Παπαγιώτης και στ) Να φάνε τρελή παραμύθα μερικοί Χολαργιώτες.

Από τα παραπάνω, το μόνο που περνά από το χέρι τους να επηρεάσουν, έστω και κατ' ελάχιστον, είναι το δ). Αλλά και αυτό, δεδομένου του αμαρτωλού παρελθόντος τους ενάντια στο Ναύαρχο, δεν παίζει με την καμία. Παρόλα αυτά, είπαν να το προσπαθήσουν και έτσι έχουν αρχίσει να γλείφουν τον Ξύδη από πάνω μέχρι κάτω και να παριστάνουν τους Παπαγιώτερους των Παπαγιωτών. Μόνο επιχείρημα, ότι ο Τίγκας είναι στρατιωτικός.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...