Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις (μέρος 3ο)

Φυσικά, ο Στάικος είχε στα χέρια του τις επιστολές της Βαλιάνου, τις οποίες, όταν είδε η Καλιοντζή, παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό.

Μπορεί κάποιος να γουστάρει ή όχι την Καλιοντζή, αλλά το μόνο που δεν μπορεί κανείς να της προσάψει είναι η μη τιμιότητα, σε θέματα οικονομικής φύσεως.

Όπως ήταν, λοιπόν, λογικό η κα Ντίνα αυτομάτως θέλησε να κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί το πού πήγαν τα -πολλά, ομολογουμένως- χρήματα.

Ο Μπάμπης Στάικος της απήντησε ότι δεν θα ήθελε να
δοθεί δικαστική έκταση στο θέμα και ότι αν προχωρήσει η υπόθεση ο ίδιος δεν θα αναμειχθεί, καθώς η κα Βαλιάνου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη ηλικία, με κλονισμένη υγεία, αλλά και διότι αυτός έδωσε τα χρήματά του με αγάπη, ασχέτως αν αυτά κατέληξαν σε τσέπες ή πραγματικά, σε φιλανθρωπίες.

Το Κλισιοσκόπιο διαφωνεί κάθετα με αυτήν τη θέση του κου Στάικου, πρώτον διότι η ηλικία και η υγεία της Βαλιάνου δεν έχει καμία σχέση με το πού πήγαν τα χρήματα. Κατά δεύτερον δε, τι πάει να πει: "Έδωσα τα χρήματα με αγάπη και δεν θα ψάξω πού πήγαν"; Δικαίωμά του να μη θέλει να καταδικαστεί κάποιος, αλλά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται να μάθει τι παίζεται στην πιάτσα, ώστε την επόμενη φορά η δωρεά του να πιάσει τόπο; Δεν πρέπει να ενημερωθούμε και όλοι εμείς για το ποια είναι τα λαμόγια στην περιοχή που μας πλησιάζουν ή προσπαθούν να μας επηρεάσουν;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...