Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επιστολή των Ενεργών Δημοτών σχετικά με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές

Η Ελλάς βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της. Βιώνουμε έναν Οικονομικό Παγκόσμιο Πόλεμο: Χρηματιστηριακά funds των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής, εναντίον Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δολάριο εναντίον Ευρώ και όπως πάντα, οι Έλληνες βρισκόμαστε στην Πρώτη Γραμμή και πρέπει να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων.

Το 2009, η συνεργασία του Κώστα Καραμανλή με τη Ρωσία για τον αγωγό «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», το veto, στη Ρουμανία και η
ειλικρίνειά του απέναντι στον Ελληνικό λαό για την οικονομική κατάσταση της χώρας, έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ και στους κερδοσκόπους συντριπτική νίκη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πριν το διαβόητο «Λεφτά Υπάρχουν», είχε προσυμφωνήσει την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, ανοίγοντας την Κερκόπορτα για την είσοδο του επαχθούς Μνημονίου και της Τρόικας.

Σήμερα, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ένα σαφώς αντιευρωπαϊκό μόρφωμα Αριστεριστών, διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας. Ως άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να αποπροσανατολίσει Αριστερούς και Δεξιούς με σημαία του την… κατάργηση του Μνημονίου δια Νόμου, τις… κρατικοποιήσεις και την… αθρόα είσοδο στο Δημόσιο. Το 1981, η κατρακύλα της χώρας ξεκίνησε με παρόμοια ψεύτικα συνθήματα, όπως το «Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ» και οδηγηθήκαμε στο καταστροφικό κράτος της αναξιοκρατίας, του ρουσφετιού και του αλόγιστου κρατισμού.

Εμείς οι κάτωθι Ενεργοί Δημότες, η παράταξη των έργων και της κοινωνικής πολιτικής, πιστοί στο Όραμα του Εθνάρχη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Θέλουμε την Ελλάδα δυνατή, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ζώνης του Ευρώ και δίνουμε τη μάχη ενάντια στον αριβισμό και τις συνασπισμένες δυνάμεις του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας.

Η Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι μονόδρομος και μπορεί να επιτευχθεί μόνο από μία Κυβέρνηση ευθύνης, αντίληψης και ρεαλισμού, διδαγμένη από τα λάθη του παρελθόντος. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αγωνιζόμαστε για την ισχυρή πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας και καλούμε σε συστράτευση τόσο τα στελέχη μας, όσο και όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της περιοχής μας.

Οι υπογράφοντες Ενεργοί Δημότες (αλφαβητικά):

Αθανασάκου Μουντάκη Μαρία
Αναγνωστόπουλος Άγγελος
Ανυφαντής Γιώργος
Αποστολοπούλου Μπέσσυ
Αυγουρόπουλος Θανάσης
Γκλεζάκος Θεόδωρος
Γκοτσόπουλος Ανδρέας
Γράψα Μαρία
Δορζιώτης Χρήστος
Ζαχαράκη Μάνια
Καζάκου Άννυ
Καλαϊτζής Σωκράτης
Καραμπάσης Στάθης
Κοντίδου Πέπη
Κουλοσούσας Σωτήρης
Κυριακίδης Χάρης
Κωνσταντάτος Παναγιώτης
Λαμπρακοπούλου Σοφία
Λινάκης Κυριάκος
Λιναρδάτος Μπάμπης
Μάγκου Παπάζογλου Σοφία
Μακρίδης Παναγιώτης
Μανιάτη Ευαγγελία
Μαυράκος Δημήτρης
Ναυπλιώτη Ελένη
Παντελεάκος Μιχάλης
Παπαλαμπρίδης Γιάννης
Παπαλέξης Πέτρος
Παπαναστασίου Άννα
Πετικίδης Παναγιώτης
Πλούμπης Γιώργος
Ρουφογάλη Μιμή
Σκουτέρης Γιάννης
Σκουτέρης Λάμπης
Στεφανής Νίκος
Τσακανίκα Κατερίνα
Τσόπελα Βασιλική
Φώτου Εύη (Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθηνών)
Χάλκος Μανώλης
Χατζής Μιχάλης
Χρήστου Σοφία
Ψυκάκος Θεόδωρος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...