Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Το κυλικείο της οργής (μέρος 2ο)

Τι ωραία, όμως, που στα φέρνει η ζωή, τώρα στα γεράματα. Τι πάθος, Θεέ μου! Τι δίψα να δοθεί το κυλικείο στον Αποστόλου! Πραγματικά, ώρες-ώρες ζηλεύουμε αυτόν τον άνθρωπο που έχει την όρεξη  να ασχολείται με κάθε είδους σαχλαμάρα στα 75 του, αγνοώντας επιδεικτικά όλα τα σοβαρά θέματα του Δήμου. Αυτός, να μας το θυμηθείτε, δικηγόρος ήθελε να γίνει, αλλά μάλλον ήθελε διάβασμα και ήταν ψηλά οι
βάσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η ακατάσχετη επιθυμία να κάνει συνεχώς το Νομοθέτη και τον ερμηνευτή των Νόμων, πάντα φυσικά προς το συμφέρον του.

Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν καθόλου έτσι, όπως αποδείχτηκε. Καμία οριστική απόφαση δεν υπήρξε και οι θριαμβολογίες του Ξύδη ήταν μπαρμπούτσαλα. Χωρίς να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες και βρούμε κανένα μπελά σαν το Μάκη, να πούμε πολλά μπράβο στο δικηγόρο του Μαγδαληνού που διάβασε σωστά, κινήθηκε έξυπνα και φτάσαμε σε ΑΥΤΟ.

Ο τίτλος κλασικά είναι άλλα ντ' άλλων, αλλά μην έχουμε και φοβερές απαιτήσεις από το συγκεκριμένο blog. Καμία ρεβάνς δεν πήρε κανείς. Ο Ξύδης έχασε και έγινε σούργελο, διότι είχε κάνει και μεγάλες δηλώσεις. Ιστορίες για αγρίους, λοιπόν, οι δήθεν ερμηνείες του Νόμου από το Δήμαρχο και οι μεγαλοστομίες περί νομίμου και ηθικού. Τα ίδια καραγκιοζιλίκια και οι θέσεις όσων στελεχών του τον γλείφουν πατόκορφα για να πάρουν καμία θεσούλα.

Ακολουθεί δήλωση-θέση του κου Κουκή στο facebook του Κλισιοσκοπίου (μην τρέξεις να τη σβήσεις, έχουμε print-screen).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...