Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο Ξύδη-Παπάγου (μέρος 3ο)

Δεύτερο βήμα: Μετατρέπουμε τον τάχα μου ενιαίο Δήμο σε διζωνική συνομοσπονδία, όπως λέει, πολύ σωστά και ο Κεχρής.

Δύο κρατίδια, με ένα ταμείο που πάει όλο προς το δεύτερο. Δύο ΚΕΠ ο Χολαργός και ένα ο Παπάγος; Όχι πια! Κλείνουμε το ένα του Χολαργού και ανοίγουμε ένα στον Παπάγο. Τρία δημοτικά Γυμναστήρια ο Χολαργός και ένα της πλάκας ο Παπάγος; Μειώνουμε του Χολαργού για να μην κλαίνε οι άλλοι. Δύο Πολυϊατρεία ο Χολαργός και κανένα ο Παπάγος; Κλείνουμε το ένα του Χολαργού και προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα απίστευτα
δαπανηρό στον Παπάγο. Είναι έτοιμος ο Χολαργός να φτιάξει κολυμβητήριο; Πού πάτε, ρε Καραμήτροι; Το μπλοκάρουμε, διότι τάχα μου δεν έχουμε λεφτά και λέμε ότι θα το ξεμπλοκάρουμε, όταν θα μπορούμε να φτιάξουμε δύο συγχρόνως, ένα στο Χολαργό και ένα στον Παπάγο, δηλαδή ποτέ. Προσοχή: Με 2-2,5 εκατομμύρια το κολυμβητήριο του Χολαργού θα ήταν έτοιμο, διότι παίζει και κρατική χρηματοδότηση από πίσω... Do the math!

Πάλι, ο Χολαργός συνεχίζει να έχει τριπλάσιο κόσμο από τον Παπάγο, αλλά και τριπλάσια έσοδα... Πάλι, δεν φταίει ο Χολαργός που είχε υποδομές, κοινωνική πολιτική, πολιτισμό, αθλητισμό, πολλά γυμναστήρια, πολλά ΚΕΠ, πολλά Πολυϊατρεία. Δεν χρειάζεται να διαλυθεί, για να νοιώθει πιο όμορφα ο Παπάγος. Εκεί ήταν τόσα χρόνια και δεν τους ενοχλούσε κανείς. Ας είχαν φτιάξει. Δεν θα χαλάσουν τώρα τη δική μας πόλη για να βρουν φράγκα να φτιάξουν τη δική τους. Και προσοχή: Εμείς δεν λέμε να μην βελτιωθεί ο Παπάγος. Αλίμονο. Οι Χολαργιώτες ούτε κακοί, ούτε κομπλεξικοί είμαστε και το αποδείξαμε στις εκλογές που δώσαμε πάρα πολλές μονοσταυρίες σε Παπαγιώτες και βγάλαμε και Παπαγιώτη Δήμαρχο. Αν μπορεί η Παπαγιώτικη Διοίκηση, ας φτιάξει τον Παπάγο, χωρίς, όμως, να καταστρέψει και να απαξιώσει το Χολαργό. Είναι άδικο, άτιμο και απαράδεκτο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...