Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τα "διαμάντια" του τεύχους 476 (μέρος 3ο)

Θεός! Ο Ξύδης έχει ξεσκιστεί στις απευθείας αναθέσεις, ο Κεχρής φταίει. Ο Ξύδης κατά τα άλλα, δεν αποφασίζει τις απευθείας αναθέσεις, αλλά χτυπιέται όταν "του τη λέει" ο Κεχρής... Η μονομανία του Κουγιουμτζόπουλου δεν έχει όρια, αλλά, κανένα πρόβλημα, εμείς
θα κινηθούμε βάσει αυτής.

1) Πρώτα, πρώτα, στην προηγούμενη Διοίκηση οι απευθείας αναθέσεις ήταν εκείνες που έδινε ο Δήμος στην ΑΔΕΧ, δηλαδή στον εαυτό του. Γιατί το έκανε αυτό; Διότι η ΑΔΕΧ διέθετε εργοληπτικό πτυχίο μηχανικού και έκανε τα έργα, ως δημοτική επιχείρηση, μόνη της και έτσι γλίτωνε ο Δήμος το μεγάλο εργολαβικό κόστος.

2) Είχαν φαγωθεί όλοι να ψάχνουν την ΑΔΕΧ για λαμογιές και ακόμη δεν έχουν βρει τίποτα. Μέχρι, λοιπόν, να βρουν, καλά θα κάνει ο κάθε Χάρης να μη μας σκοτίζει τον έρωτα και να μη δημιουργεί τις γνωστές συκοφαντικές εντυπώσεις.

3) Κοίτα, ρε φίλε, τα χάλια στα οποία έφερες το Χολαργό εσύ και οι όμοιοί σου και άσε τον Κεχρή να κάνει τη δουλειά για την οποία τον ψήφισε ο λαός. Δεν μας απασχολεί αν δεν έτρωγες και στα 8 χρόνια του Νικολάου. Τώρα Δήμαρχος είναι ο "δικός σου" και κοίτα να ασχοληθείς με αυτόν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...