Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τι έκανες στον πόλεμο, πατέρα (μέρος 4ο)

Μόλις επικαιροποιήθηκε ο Καλλικράτης, ο Ραγκούσης κατήργησε το "αριστείδειν". Ο Ξύδης επικοινώνησε με τον τότε Υπουργό και πέσανε τρελά καντήλια, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Αυτό που άλλαξε ήταν η απόφασή του να κατέβει με τους Ενεργούς Δημότες με σταυρό και προσανατολίστηκε να πάει σπίτι του.

Εκεί, ακριβώς, οι γνωστοί πλέον σε όλους μας Μεγαλοπροδότες, συνεπικουρούμενοι από τους
γνωστούς σε όλους μας ψεύτες και συκοφάντες εκδότες, έψησαν σιγά-σιγά τον Ξύδη να κάνει παράταξη και να κατέβει για Δήμαρχος. Τις λεπτομέρειες των συγκεκριμένων κινήσεων, θα τις δούμε αναλυτικά αργότερα, διότι τώρα ασχολούμαστε με τον Κουκή και το Δασκαλόπουλο.

Μόλις ο Ναύαρχος ψήθηκε να κατέβει μόνος του, ξαφνικά και μέσα σε μία μέρα, η παράταξη με την οποία θα κατέβαινε, όσο ίσχυε το "αριστείδειν", μετατράπηκε σε ομάδα κλεφτών και απατεώνων που χρέωσε το Χολαργό €25 εκατομμύρια, έφαγε τον αγλέωρα και κατέστρεψε το μέλλον των επόμενων 342 γενεών στην περιοχή...

Μέσα σε ένα βράδυ, ο Νικολάου, από εκλεκτός Δημήτρης του Δημάρχου Παπάγου, έγινε ευέξαπτος υβριστής, βίαιος που επιτίθεται σε κόσμο και ο Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες και βάλε... Σε αυτήν τη βάση διαμορφώθηκε και η πορεία του κου Κουκή, την οποία θα δούμε αμέσως.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...