Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

30 Μέρες, φύλλο 477, κατά φαντασμάτων και μαγισσών (μέρος 5ο)

Μιλάτε για πίκρα από μέρους μας... Εμείς, ξεσκίζουμε, αποκαλύπτοντας καθημερινά όλη τη βρωμιά. Πίκρα έχετε εσείς και οι άλλοι που χάσατε την πρωτοκαθεδρία, τη μονοφωνία και το μονοπώλιο στην "ενημέρωση". Πίκρα έχετε εσείς που δεν έχετε κατορθώσει μετά από +1000 αναρτήσεις του Κλισιοσκοπίου να αντικρούσετε έστω μία ή να αποδείξετε ότι κάπου λέμε ψέμματα.

Πίκρα έχει εκείνος που δεν μπορεί να εκλεγεί ποτέ σύμβουλος και κυνηγούσε να πάρει τη θέση του ανάπηρου και ετοιμοθάνατου Αποσκίτη, για να μην ξεχνιώμαστε. Πίκρα έχετε εσείς, διότι ΤΑ ΚΟΖΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!

Αλήθεια, πείτε μας κύριε Κουγιουμτζόπουλε, στα
500 χρόνια που υπάρχετε στο Χολαργό, ποια ήταν η ουσιαστική σας προσφορά, πέραν του να λέτε τις ειδήσεις, τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα του σινεμά; Τι αποκαλύψατε; Τι αποδείξατε; Ποιο σκάνδαλο βγάλατε;

Το Κλισιοσκόπιο σε λιγότερο από 8 μήνες έχει ανοίξει τα μάτια σε όποιον το έχει διαβάσει, ακόμη και σε μη φίλους του. Εσείς όλα αυτά τα χρόνια γράφετε τις προσωπικές σας απόψεις και μόνο ή μάλλον εκείνες τις απόψεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Μια ανάλυση σε βάθος δεν είδαμε ποτέ. Μια αποκάλυψη, κάτι, διάολε. Μια απόδειξη, έστω, ότι όσοι κατηγορείτε είναι όντως κλέφτες και απατεώνες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...