Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

30 Μέρες, φύλλο 477, για τις ασφαλτοστρώσεις (μέρος 6ο)

3) Οι δρόμοι του Παπάγου δεν είναι καλύτεροι διότι συντηρούνταν, αλλά διότι εκεί δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ούτε κόσμο έχει, ούτε κίνηση, ούτε μαγαζιά, ούτε σοβαρή και συχνή συγκοινωνία, ούτε φορτηγά, ούτε φορτώνει-ξεφορτώνει κανείς, ούτε παρκάρει-ξεπαρκάρει κανένας άλλος, ούτε κινείται
οτιδήποτε, οπουδήποτε, πλην των κεντρικών αρτηριών. Όταν στον ένα Δήμο γίνεται ο χαμός από κόσμο και κίνηση, ενώ στον άλλο παίζει από τους περισσότερους δρόμους να περνούν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα τη μέρα, λογικό είναι η φθορά να τυγχάνει υποπολλαπλάσια.

4) Πώς γίνεται, όταν η ΑΔΕΧ έφτιαχνε δρόμους και πεζοδρόμια, όλα αυτά να είναι κακά και λάθος, ενώ τώρα η απλή ασφαλτόστρωση να αντιμετωπίζεται ως μάννα εξ ουρανού; Γιατί οι τότε απευθείας αναθέσεις, σε πολλούς διαφορετικούς εργολάβους, μύριζε άσχημα, ενώ τώρα οι απευθείας αναθέσεις στους ίδιους και τους ίδιους είναι ένα απλό βίτσιο, εμμονή, τρόπος πάγιας λειτουργίας του Δημάρχου; Φανταστείτε τώρα να γίνονταν ποσοτικά και ποιοτικά τα ίδια έργα με τότε, τι παλαβωμάρες θα ακούγαμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...