Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

30 Μέρες, φύλλο 477, κατά δωρεών και χορηγιών (μέρος 8ο)



Είναι άλλωστε γνωστή η μεγάλη γνώση, εμπειρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και κυρίως όσων ήρθαν από τον Παπάγο, όπου δεν συνέβαινε τίποτα, κάθονταν όλη μέρα και τα πάντα γίνονταν και γίνονται με απευθείας αναθέσεις. Αλλά και στο Χολαργό, όποτε έπρεπε να φτιαχτεί κάτι, η Τεχνική Υπηρεσία δήλωνε
άγνοια και αδυναμία. Για αυτό έφτιαξε ο άλλος την ΑΔΕΧ, μπας και προχωρήσει τίποτα.

Αλλά την Τεχνική Υπηρεσία ο Κουγιουμτζόπουλος τη θέλει για άλλο λόγο. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν κάθε πιθανό και απίθανο λόγο για να καθυστερήσουν, παρακωλύσουν ή ακυρώσουν το έργο, διότι έτσι και γίνει, κάποιος θα κερδίσει τρελά και κάποιοι πάλι θα ξεφτιλιστούν! Αναμείνατε τη συνέχεια, διότι θα πέσει πολύ γέλιο.

Hint: Άλλο αγκάθι στα σχέδια του Αποστολόπουλου αποτελεί ο Κουκής, καθώς τυγχάνει εξίσου νέος, φιλόδοξος και γιαλαντζί πρώιμος Παπαγιώτης, αλλά με σαφώς μεγαλύτερο έρεισμα στη γειτονική περιοχή. Προσέξτε πώς χτυπιέται από τις 30 Μέρες σε αυτό, αλλά και στο τεύχος 478. Για την Κάρτα του Δημότη, όμως, κύριε Χάρη, που έγινε με χορηγία από το ΚΑΡΑΠΑΡΑΝΟΜΟ ΙΑΣΩ GENERAL, δεν είπες κουβέντα. Αντίθετα, μας έκανες ολόκληρο ρεπορτάζ και αναλύσεις, εκθειάζοντας την πιο αποτυχημένη και γελοία κίνηση όλων των εποχών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...