Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως (μέρος 12ο)

Επισυνάπτουμε την ιδρυτική διακήρυξη του Κλισιοσκοπίου που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook και απηχεί τις σκέψεις όλων των υγιών, καθαρών και τίμιων ανθρώπων αυτού του κόσμου:

Σιχαθήκαμε τα κατευθυνόμενα Μέσα
Ενημέρωσης της περιοχής μας.

Βαρεθήκαμε την καταγραφή και παρουσίαση των γεγονότων ανάλογα με το ποιος είναι κολλητός με ποιον, ποιος πολιτεύεται με ποιους, ποιος πληρώνει πού και ποια είναι τα ιδιαίτερα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα του καθενός.

Αηδιάζουμε, καθημερινά, με την αντιμετώπιση των τεκταινομένων στην πόλη μας ανάλογα με το ποια εταιρία παίρνει δουλειές ή στοχεύει να πάρει δουλειές και εργολαβίες από το Δήμο.

Μα περισσότερο από όλα, δεν αντέχουμε πια εκείνους που το "παίζουν" με όλους και με όλες τις καταστάσεις, δήθεν "κρατώντας" ισορροπίες, διότι δεν έχουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια να παραδεχτούν ότι τυγχάνουν κοινοί αριβίστες και τυχοδιώκτες.

Το ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Λαμβάνει σαφή θέση, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους και με όλα και κυρίως δεν παίρνει και δεν θα διεκδικήσει ποτέ ούτε ένα € από το Δήμο ή από τους εμπλεκομένους με τα κοινά της περιοχής μας.

Το ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ είναι επικίνδυνο, διότι δεν έχει συμφέροντα και δεν "πιάνεται". Ουαί υμίν!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...