Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίστε να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι και μετά να κλαίτε για την Κρίση (μέρος 4ο)

Φυσικά, για αυτά τα ξεφτιλίκια πρώτη και καλύτερη αιτία είναι η ατέρμονη βλακεία στον εγκέφαλο συγκεκριμένων Παπαγιωτών. Προφανώς, οι συγκεκριμένοι έχουν παραιτηθεί από τη ζωή, δεν ενδιαφέρονται για καμία πρόοδο και εμπιστεύονται ό,τι πιο ψόφιο και άχρηστο υπάρχει γύρω τους. Ας μας εξηγήσει, όμως, κάποιος, με ποια λογική οι Χολαργιώτες επέλεξαν τους συγκεκριμένους ανθρώπους στη Διοίκηση της πόλης τους.

Τέλος, ακόμη και αν διαφωνούμε με την επιλογή συνταξιούχων και δημοσίων υπαλλήλων σε οποιαδήποτε Διοικητική θέση, αντιλαμβανόμαστε το
να επιλέξει κάποιος έναν πρώην Στρατηγό ή Ναύαρχο, είτε από συναδελφική αλληλεγγύη, είτε από αθεράπευτο κόλλημα στο φλοιό του εγκεφάλου. Τουλάχιστον αυτό είναι επάγγελμα. Το "χήρα" και το "σύζυγος στρατιωτικού" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ που να ενδιαφέρει τον ψηφοφόρο προ της πολιτικής του επιλογής, αλλά το αδιάφορο εκλογικά αποτέλεσμα ενός γάμου.

Κοινωνικά και οικογενειακά ή σε περίοδο πολέμου, το χήρα και το σύζυγος στρατιωτικού, ενδεχομένως είναι ιδιότητα μείζονος σημασίας, αλλά εδώ μιλάμε για Δημόσια Διοίκηση, όχι για την παρασκευή γιουβαρλακίων.

Hint: Θέλαμε να μοιραστούμε αυτές τις σκέψεις μαζί σας, τώρα που όλοι εμείς οι αγανακτισμένοι της οκάς ετοιμαζόμαστε να ξανακατεβούμε στο Σύνταγμα και πιθανότατα να ξανακάψουμε την Αθήνα, διότι οι Διοικούντες μας είναι άχρηστοι...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...