Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή του Κωνσταντίνου Σαμπάνη, στο Κλισιοσκόπιο

Ζητώ από τον τοπικό εκδότη Μάκη Βραχιολίδη, ιδιοκτήτη της παλαιότερης και ιστορικότερης εφημερίδας της περιοχής μας, να μας ενημέρωση με ένα δελτίο τύπου και με μια ανακοίνωση μέσα από την εφημερίδα του και να μας ξεκαθαρίσει δυο μόνο πράγματα:

Ποια είναι η σχέση του με το blog indobserver.blogspot.gr, διότι έχει προκύψει ένα θέμα και μια φημολογία τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας , πως το ιστολόγιο αυτό δεν του ανήκει και πως χρησιμοποιεί κάποιος άλλος παράνομα το όνομα του και το όνομα της εφημερίδας του (ίσως κάποιος από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους του διαδικτύου).

Όλη αυτή η ιστορία προέκυψε από ένα άνανδρο κείμενο,
το οποίο δημοσιεύθηκε στον συγκεκριμένο χώρο. Και το δεύτερο ερώτημα είναι: Αν και το αντίστοιχο profile στο facebook του ανήκει. Θέλω να ελπίζω πως μετά τα τόσα χρόνια σωστής ενημέρωσης που παρείχατε (;) στο Δήμο μας, δεν θα μπορούσατε να έχετε γράψει ένα τόσο άθλιο κείμενο και να το είχατε δώσει στην δημοσιότητα. Αναμένω με αγωνία την απάντηση σας για να σταματήσει όλη αυτή η λασπολογία απέναντι στο όνομα σας!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Σαμπάνης Κων/νος
Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Νέων Χολαργού

Hint: Αυτός ο κάποιος, κε Σαμπάνη, πρέπει να είναι μεγάλος αλήτης, διότι έχει πάει και έχει βάλει τη φωτογραφία και τις συνεντεύξεις του Βραχιολίδη, σε αυτό το "ανώνυμο" και "κουκουλοφορικό blog και του διαφημίζει και τα μαγαζιά του, τζάμπα. Α, τον αλητήριο...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...