Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Εντιμότητα ή Εντοπιότητα; (μέρος 1ο)

Μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών του 2010, ο κος Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, εξέδωσε το συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας του, "30 Μέρες".

Ο κύριος τίτλος ήταν το περίφημο "Εντιμότητα ή Εντοπιότητα", εφάμιλλο πλέον σε ψευτιά και χειραγώγηση με το "Λεφτά Υπάρχουν" του Γιωργάκη Παπανδρέου, γνωστού και ως προδότη και καταστροφέα της Ελλάδος.

Υποψήφιος του Γιωργάκη ήταν και ο κος Κουγιουμτζόπουλος, στις Δημοτικές Εκλογές του 2006, για να μην ξεχνιόμαστε, ο οποίος πλέον κατέχει και τον τίτλο του έμμεσου καταστροφέα του Χολαργού και θα δούμε αμέσως γιατί.

Όπως βλέπουμε από την τοποθέτηση των λέξεων
στο εξώφυλλο, η "Εντιμότητα" πέφτει πάνω στον Ξύδη, ενώ η "Εντοπιότητα" πάνω σε ένα συνονθύλευμα ανθρώπων, οι οποίοι κρατάνε το Νικολάου, υποτίθεται για να μην καρυδώσει το Βραχιολίδη, όταν ο τελευταίος με συκοφαντίες προσπαθούσε να κλείσει το έργο που αγάπησε και αγκάλιασε περισσότερο ο κόσμος, το Δημοτικό Καφέ Χολαργού. Όσον αφορά στην πιο στημένη φάρσα όλων των εποχών, δηλαδή σε εκείνο το Δημοτικό Συμβούλιο, θα επανέλθουμε εν καιρώ, για να γελάσει το παρδαλό κατσίκι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...