Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καμία διαπίστωση διαφθοράς στον πρώην Δήμο Χολαργού! (μέρος 4ο)

Επιπρόσθετα, ο Ξύδης απάντησε στον Αυγουρόπουλο ότι άλλο ένα σημείο που δεν του άρεσε στην προηγούμενη Διοίκηση ήταν τα χρήματα που έδινε για να συντηρεί την περίφημη ομάδα Πολιτικής Προστασίας. Όχι με τη λογική ότι ήταν πολλά τα €4.000 που κόστιζε, το μήνα, αλλά διότι θεωρούσε ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν... υπήρχε!

Το αν υπήρχε ή όχι η Ομάδα Πολιτικής
Προστασίας, εμείς οι Χολαργιώτες το γνωρίζουμε πολύ καλά και το βιώσαμε όλοι μας στις μεγάλες χιονοπτώσεις, σε πλημμύρες, σε προβλήματα καθαριότητας, σε πτώσεις κλαδιών και δέντρων, σε αποκομιδές, σε προβλήματα ηλεκτροδότησης και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Φυσικά, είναι δικαίωμά του του Παπάγου να θέλει να επιλύει τα προβλήματα την άλλη μέρα το πρωί ή στο αιώνα τον άπαντα. Επίσης, μπορεί και να γούσταραν να μένουν αποκλεισμένοι ένα μήνα, από την πιο απλή χιονόπτωση. Εμείς στο Χολαργό, θέλαμε να τα λύνουμε επί τόπου. Καλά να πάθουμε.

Με λίγα λόγια, σήμερα τραβάμε αυτά που τραβάμε επειδή κάποιος τότε είχε πείσει τον Ξύδη, ότι η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας δεν υπήρχε! Άριστα! Ακολουθεί επιστολή του Θανάση Αυγουρόπουλου προς τον Τοπικό Τύπο. Να επισημανθεί ότι ο συγκεκριμένος δεν διατηρεί αυτήν την περίοδο και τις καλύτερες σχέσεις με το Δημήτρη Νικολάου, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό, διότι σήμερα, όποιος λέει την αλήθεια, αμέσως ψάχνουν όλοι να τον συνδέσουν και να τον διαπλέξουν δεξιά και αριστερά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...