Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Εντιμότητα ή Εντοπιότητα; (μέρος 7ο)

Πριν προχωρήσουμε, ας ξαναθυμηθούμε για ποιο λόγο οι εκδότες και το Τοπικό ΠΑΣΟΚ, προτίμησαν να στηρίξουν Ξύδη και το πέτυχαν συκοφαντώντας το Νικολάου.

Οι μεν εκδότες διότι δεν έπαιρναν δουλειές από το Δήμο και ήλπιζαν σε καλύτερες μέρες, το δε ΠΑΣΟΚ, διότι σκέφτηκε ότι ο 72χρονος τότε Ξύδης θα αποσυρθεί στο τέλος της τετραετίας, ενώ ο 62χρονος Νικολάου, έπαιζε να τους κατσικωθεί τουλάχιστον για τα επόμενα 9 χρόνια, αν συνυπολογίσει κανείς και τις διαμορφούμενες ιδεολογικές ισορροπίες, λόγω της ένωσης με τον Παπάγο. Εκλέγοντας Ξύδη και βγάζοντας τον άλλον κλέφτη, το ΠΑΣΟΚ θα απαλλασσόταν και από τους δύο και το 2014, είχε ο
Θεός...

Τέλος, μην ξεχνάμε και την αιώνια φιλοδοξία του Κουγιουμτζόπουλου να γίνει Δήμαρχος. Αυτουνού του έκατσε ακόμη πιο καλά, καθώς η αποτυχία του Δεμερτζή να περάσει στο 2ο γύρο τον οδήγησε στην οριστική έξοδο και έτσι ο φίλος μας ο Χάρης έχει πλέον μόνο τη Νικάκη να "φάει" για να γίνει αρχηγός της ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΒΕΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και να πεθάνει κόσμος και λαός από τα γέλια. Α, ναι, πρέπει να φάει και την Πολυκαλά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία του Θεάτρου Σκιών της περιοχής μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...