Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

H... "Εντιμότητα" (μέρος 1ο)

Ας δούμε, δύο χρόνια μετά πώς έχει η κατάσταση, ώστε να αξιολογήσουμε το επίπεδο ψεύδους και συκοφαντίας της συγκεκριμένης έκδοσης.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε ότι ο Ξύδης στον Παπάγο έλαβε δημοκρατικότατα ποσοστό 82%, ανώτερο δηλαδή από εκείνα που έπαιρναν οι δικτάτορες σε εκλογές βίας και νοθείας, όταν ο κόσμος ψήφιζε υπό την απειλή του όπλου και εκτός παραβάν.

Στα 72 του και μετά από φθορά 16 χρόνων συνεχούς Δημαρχίας. Το ποιος, λοιπόν, "πάτησε" στην Εντοπιότητα και ποια περιοχή έχει πρόβλημα τρελού Τοπικισμού είναι σαφές και δεν χρήζει περαιτέρω απόδειξης.

Από την επόμενη μέρα των εκλογών, το Νοέμβριο
του 2010 και πριν καν αναλάβει ο Ξύδης τον Καλλικρατικό Δήμο τον Ιανουάριο του 2011, είχε αμολήσει τα προδοτοτσιράκια του στο Χολαργό για να απειλούν τους εργαζομένους, να πουλάνε μούρη και να ελέγχουν την τότε Διοίκηση, ώστε να μην "κουκουλωθεί" τίποτα, να μην "καταστραφεί" τίποτα και να μην "αποκρυφθεί" οποιαδήποτε "λαδιά" του Νικολάου και της παρέας του. Αποτέλεσμα, οι δημοτικοί υπάλληλοι να έχουν παγώσει και να μην κάνουν ούτε τα βασικά, οι δε εκλεγμένοι να έχουν αηδιάσει σε τέτοιο σημείο που να μην ασχοληθούν καν να αδειάσουν τα συρτάρια τους από τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...