Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

What the fuck? (μέρος 1ο)

Πολύ ωραία, σωστά και αληθή αυτά που έγραψε ο κος Αυγουρόπουλος στον Τοπικό Τύπο, κρατάμε δε σε περίοπτη θέση τη φράση του: "Αναμφισβήτητα με τη σημερινή δήλωση του κ. Δημάρχου πως, σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν οικονομικές ατασθαλίες, τόσον ο κ. Νικολάου, όσον και όλα τα στελέχη της προηγούμενης διοίκησης δικαιώνονται, έστω ηθικά και με μεγάλη καθυστέρηση, αφού εν τω μεταξύ προεκλογικά "έφαγαν" τόνους λάσπης
με αποτέλεσμα να υποστούν μια βαριά ήττα".


Εμείς ένα πράγμα δεν καταλαβαίνουμε. Οι Ενεργοί Δημότες υπέστησαν τεράστια ήττα, διότι ένα ολόκληρο σύστημα αντιπολίτευσης, εκδοτών και πολιτικών αντιπάλων τούς κατηγορούσε επί πολλά χρόνια ότι ήταν κλέφτες και απατεώνες και ότι όσο ήταν στη Διοίκηση κουκούλωναν τις πομπές τους. Άριστα.

Όταν έχασαν τις εκλογές, το ίδιο σύστημα έψαξε επί 2 χρόνια και δεν βρήκε απολύτως τίποτα. Μιλάμε δε για ένα σύστημα που αποτελείται από ορκισμένους εχθρούς και προδότες των Ενεργών Δημοτών, με τους περισσότερους από αυτούς να βρίσκονται σε άγριες προσωπικές και δικαστικές διαμάχες. Δεν λέμε για τίποτα κολλητούς και συνεταιράκια που τα έχουν βρει μεταξύ τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...