Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 1ο)

Το μενού τώρα διαθέτει ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που γνωρίζουν ελάχιστοι, διότι οι "εκδότες" το απέκρυψαν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, αντίπαλοι της Νέας Πορείας, δεν ασχολήθηκαν να αποκαλύψουν.

Πώς και με ποιον τρόπο, θα μας πείτε, να το αποκαλύψουν, όταν τρώγονται μεταξύ τους και αντί για οργάνωση επιδεικνύουν μόνο παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το ποιος θα πάει για Δήμαρχος.

Πώς να λειτουργήσουν αντιπολιτευτικά, όταν οι ηττημένοι το έριξαν στα ψυχοφάρμακα, αντί να δουν το πώς και το γιατί έχασαν και να λάβουν τις σχετικές απαραίτητες αποφάσεις.

Όταν ακόμη και τώρα, αντί να σοβαρευτούν και να
αποτελειώσουν την παραπαίουσα Διοίκηση της πλάκας, την οποία δεν γουστάρει ούτε ένας συμπολίτης μας, παίζεται πόκερ μεγαλομανίας και μάλιστα ερασιτεχνικό από άσχετους και άχρηστους παίκτες, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να... μπλοφάρουν!

Ας επιστρέψουμε, όμως, στη μεγάλη αποκάλυψη του Κλισιοσκοπίου. Η παράταξη που ευαγγελιζόταν προεκλογικά την... τιμιότητα, την... ηθική, τη... νομιμότητα κ.τ.λ. ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ και εκλέχτηκε ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ!

Hint: Συνεχίστε οι υπόλοιποι να βάζετε σκέτα βιντεάκια ή γυμνές γκόμενες και μετά να κοιτάτε τη θέση του Κλισιοσκοπίου με τα κιάλια και να απορείτε γιατί συμβαίνει αυτό...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...