Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 4ο)

Αν πάει κανείς στη Διαφάνεια και επιλέξει Έσοδα/Δαπάνες Υποψηφίων, θα βγει σε μια σελίδα, όπου, επιλέγοντας Δημοτικές Εκλογές, Περιφέρεια Αττικής και Δήμος Παπάγου Χολαργού, θα του δοθεί η δυνατότητα στο αμέσως επόμενο πλαίσιο να επιλέξει το Συνδυασμό που τον ενδιαφέρει να ελέγξει. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση Γιωργάκη Παπανδρέου, όχι αστεία...

Στη συνέχεια, πατώντας Αναζήτηση θα μπορεί να τσεκάρει και κάθε υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο ξεχωριστά. Δεν είναι δύσκολο, δοκιμάστε το και θα γελάσετε όσο και εμείς ή μάλλον θα κλάψετε για τις επιλογές σας, όσο και εμείς.

Το Κλισιοσκόπιο το έκανε πριν από εσάς για εσάς και
τα συμπεράσματα είναι τραγικά:

Ο πιο νόμιμοι και τυπικοί υποψήφιοι ήταν οι "κλέφτες και απατεώνες" του Νικολάου! Πραγματικά, σχεδόν στο σύνολό τους, όσοι υποχρεούνταν, έχουν αναρτήσει τις σχετικές πληροφορίες και τα έξοδά τους κινούνται σε αληθοφανή βάση.

Ακολουθεί, το "βρώμικο ΠΑΣΟΚ" του Δεμερτζή "που κατέστρεψε την Ελλάδα". Υπάρχουν κενά σε αρκετούς υποψηφίους, τα έξοδα κάποιων είναι για να γελάει ο κόσμος, αλλά τουλάχιστον ασχολήθηκαν και προσπάθησαν να κινηθούν νόμιμα.

Έλα, ο χαβαλές, παρακάτω...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...