Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η ΒΛΑΚΕΙΑ με την ΕΥΔΑΠ (μέρος 4ο)

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο Παπάγος δεν είχε λεφτά και πώς να έχει χωρίς μαγαζιά, επαγγελματικούς χώρους και με δηλωμένους κατοίκους κάτι περισσότερο από 10.000;

Δεν εξηγείται αλλιώς η μέχρι τώρα άθλια κατάσταση του Παπάγου και η ξαφνική του "ανάκαμψη", μετά το 2011... Δεν μπορεί επί 20 χρόνια όλα τα "σημαντικά" έργα σε εκείνον το Δήμο να είναι έργα-δωρεές Στάικου. Απλά δεν γίνεται.

Αντίστοιχα, ο Χολαργός με 34.000 δηλωμένους κατοίκους, αλλά με 60.000 πραγματικούς, ελάμβανε πολύ μικρότερη επιχορήγηση από τις πραγματικές του ανάγκες. Παρόλα αυτά, δεδομένης και της σημαντικής εμπορικής και επιχειρηματικής
δραστηριότητας της πόλης, τα έσοδά του είναι υπερπολλαπλάσια του Παπάγου, παρά τα τεράστια Δημοτικά Τέλη της "κηπούπολης".

Αν δεν σας αρέσει ο Χολαργός του 2011 και 2012 πού να τον δείτε το 2013 και 2014. Ήδη άρχισαν τρελά καραγκιοζιλίκια αποδόμησης και των ελάχιστων υποδομών που έχουν μείνει όρθιες. Βέβαια, λογικό είναι αυτό. Ενάμισης χρόνος έμεινε στους Παπαγιώτες και στους "συνεργαζόμενους" Χολαργιώτες να κατευθύνουν τα χρήματα του Χολαργού προς τον Παπάγο, διότι μετά, τέλος και μάλιστα για πάρα πολλά χρόνια.

Όχι εάν, αλλά μόλις η Διοίκηση επιστρέψει στο Χολαργό, το 2014, η διανομή κονδυλίων θα γίνεται αναλογικά, όπως είναι το σωστό και το δίκαιο, ασχέτως ποια Χολαργιώτικη παράταξη θα κερδίσει. Ούτε αναλογίες 1 προς 1, ούτε 1 προς 50 υπέρ Παπάγου, όπως κάνει τώρα ο Ξύδης και η παρέα του. Και αυτό σε όλα. Οι δε Χολαργιώτες έχουν αντιληφθεί την παγίδα στην οποία έπεσαν και δεν θα ξαναεπιτρέψουν τέτοιο χαβαλέ.

Και μετά το ευχάριστο διάλειμμα, ξαναπάμε σιγά-σιγά στο θέμα με την ΕΥΔΑΠ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...