Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Πανικός στα σχολεία, με το Γιάννη Βόγλη (μέρος 1ο)

Δυο αναρτήσεις του Κλισιοσκοπίου για τα Χρόνια Λεφτά, με απλό υπονοούμενο περί της επισκεψιμότητας των Μέσων της περιοχής, καθώς ακολουθούν υπεραναλυτικές αναρτήσεις για το θέμα και ο Βραχιολίδης πανικοβλήθηκε μην
και του κοπεί το φαΐ από τους πολιτευτές της περιοχής.

Συγκεκριμένα, με δακρύβρεχτη ανάρτηση προσπαθεί να πείσει για την αναγνωσιμότητα του blog του και κλασικά άρχισε τις θεωρίες συνωμοσίας ότι το μόνο παγκοσμίως αποδεκτό σύστημα μέτρησης ιστοτόπων alexa είναι μαϊμού και δεν τον μετράει καλά.

Μέχρι εδώ, όλα καλά, αφού είναι κατανοητό ο καθείς να προσπαθεί να σώσει το προϊόν της δουλειάς του, ακόμη και αν είναι κλεμμένο από το makeleio.gr, αλλά και να διασφαλίσει τα Χρόνια του Λεφτά που τον κρατάνε ακόμη ζωντανό. Άλλωστε, είπαμε, χωρίς φράγκα, όλοι αυτοί οι... ταγοί της ενημέρωσης που κόπτονται για το... καλό μας δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Δεν είναι όλοι μουρλοπάλαβοι σαν εμάς να παράγουν καθημερινά μοναδικές και πρωτότυπες αναρτήσεις, χωρίς αναδημοσιεύσεις και χωρίς να λαμβάνουν από πουθενά ούτε ένα λεπτό του €.

Το λάθος που έκανε πάλι ο Μάκης είναι ότι δεν περιορίστηκε να γράψει τις θεωρίες του και τις μισές του αλήθειες και όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε. Έκανε αναφορά και σε μας και μάλιστα τόλμησε να συγκρίνει το τίποτα με το No1 Μέσο της πόλης που του έχει πάρει εδώ και πολλούς μήνες τα σώβρακα, χωρίς επιστροφή. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και το ξεγύμνωμα που ακολούθησε δεν του έβαλε μυαλό.

Ας πρόσεχε. Πάμε λέξη-λέξη ξεκουκούλωμα για να δούμε ποιοι είναι οι μασκοφόροι εκδικητές και ποιοι οι κουκουλοφόροι τρομοκράτες με σύνθημα "αν δεν μου δώσετε τα Χρόνια Λεφτά σας, θα σας λιώνω στα ψέμματα και τις συκοφαντίες".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...