Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ένας χρόνος Κλισιοσκόπιο! Πάντα πρώτο και καλύτερο!

Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 15:46 "ανέβηκε" η πρώτη ανάρτηση του blog που έμελλε να αλλάξει δραστικά και για πάντα τον επικοινωνιακό χάρτη τής περιοχής μας.

Ευχαριστούμε και από αυτό το
βήμα, τους φίλους που ήδη μας ευχήθηκαν, καθώς η ημερομηνία εγγραφής μας στο facebook ήταν η 21η Δεκεμβρίου 2011 και πολλοί έσπευσαν να μας πουν τα χρόνια πολλά από προχτές.

Η ομάδα του Κλισιοσκοπίου, χωρίς αρχηγούς, μεγαλομανείς, αρπακτικά, φιλοχρήματους, διαπλεκόμενους, γλείφτες και νταβατζήδες, αλλά με αυτήν την υπέροχη τούρτα, υπόσχεται σε όσους μας αγαπούν ότι δεν θα χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο και σε όσους μας μισούν, μας ψάχνουν και θέλουν να μας δουν είτε στη φυλακή, είτε σε χαντάκι, ότι θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να σηκώνονται κάθε πρωί και να τρέχουν να τσεκάρουν την ανάρτηση της 9ης π.μ., για να δουν αν έχει έρθει η σειρά τους.

Είθε τα λαμόγια να ήταν λιγότερα και να μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι, χωρίς να απειλείται η ζωή μας, όπως τώρα. Ας τους αποτελειώσουμε και όλα θα γίνουν.

Hint: Θα επανέλθουμε στα γενέθλια του Κλισιοσκοπίου με εκτενές αφιέρωμα στη σημερινή εικόνα των Μέσων της πόλης μας, αλλά χρωστάμε τις δύο τελευταίες αναρτήσεις για το νέο Σήμα του Δήμου, όπου θα ραγίσουν καρδιές με την αποκάλυψη της πραγματικής σημασίας του, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη πλάκα που έκανε ποτέ Δήμαρχος σε κατοίκους. Και μάλιστα, σε κατοίκους γειτονικής περιοχής, τριπλάσιας σε πληθυσμό που στραβώθηκαν, λόγω συκοφαντών "δημοσιογράφων" και τον ψήφισαν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...