Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο Καραμπίνας και γιατί του την έπεσε ο Βραχιολίδης (μέρος 5ο)

Ο Καραμπίνας, λοιπόν, δεν κατέχει κανένα δημόσιο αξίωμα και καμία δημόσια θέση και έχει εκλεγεί μεταξύ συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν εγγραφεί στη συγκεκριμένη ένωση ιδιωτών που λέγεται Τοπική ΝΔ Παπάγου.

Παράλληλα, δεν διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, αλλά όποια χρήματα έχει η ίδια η Τοπική. Αν δεν το κάνει καλά, υπάρχουν δικαστήρια και είναι δουλειά των μελών του, αν θα τον κυνηγήσουν ή αν θα τον ξαναεκλέξουν. Πρόβλημά τους. Δηλαδή, ακριβώς ό,τι θα έκαναν π.χ. τα μέλη της Πνευματικής Εστίας Παπάγου, με τον αντίστοιχο Πρόεδρό τους.

Θα μας πει, τώρα, ο Βραχιολίδης, ότι δεν είναι το ίδιο,
διότι η ΝΔ ασχολείται ενεργά με τα κοινά και τυγχάνει αυτήν τη στιγμή να κυβερνά τη χώρα, καλά ή κακά, ανάλογα με τις απόψεις του καθενός. Και πάλι, όμως, κανένας Καραμπίνας δεν χαράσσει την οικονομική πολιτική της χώρας που είναι και το ζητούμενο, σήμερα.

Αν ο Βραχιολίδης θέλει να εκδικηθεί τη ΝΔ ή να αλλάξει τον πλανήτη, καλό θα ήταν για αρχή να ασχοληθεί με τα πραγματικά δημόσια πρόσωπα, τα οποία όχι μόνον κατέχουν δημόσια αξιώματα και ψηφίζουν Νόμους και Μνημόνια, αλλά έχουν βάλει και το χεράκι τους στην καταστροφή της χώρας με τη διαπλοκή και τα ρουσφέτια τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...