Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

H... "Εντιμότητα" (μέρος 9ο)

Να πάμε στο άλλο μνημείο Εντιμότητας, τότε που ο Δήμαρχος είπε ΨΕΜΑΤΑ σε όλους, κατάμουτρα, και τη γλίτωσε πάλι λόγω των ξεπουλημένων εκδοτών, καθώς όλοι γνώριζαν την αλήθεια και δεν μίλησε κανείς. Η ιστορία έχει ως εξής:

Με την ανάληψη της Διοίκησης από τον Ξύδη, στις αρχές του 2011, ο Δήμαρχος έκανε ανακαίνιση στο γραφείο του, η οποία κόστισε πολλές χιλιάδες €.

Οι εργασίες διήρκεσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα, ενώ τα συνεργεία εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο. Γίνεται εξ αυτού αντιληπτό ότι δεν μιλάμε για κόστος εκατό ή διακοσίων €. Φυσικά, στη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας γενικός δερβέναγας ήταν ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ο γνωστός και μη
εξαιρετέος Παϊτέρης, ο οποίος στη συνέχεια μουρλάθηκε να παίρνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ από το Δήμαρχο, ως αντισταθμιστικό όφελος για τις... υπηρεσίες του.

Κάποιοι, τότε, διαμαρτυρήθηκαν επί της αρχής, δηλαδή ότι οποιαδήποτε αλλαγή και μετατροπή του Δημαρχιακού Μεγάρου πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδικασία και να έρθει προς ψήφιση στα Όργανα. Ναι, καλά. Περιμένετε να δείτε τη συνέχεια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...