Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πανικός στα σχολεία, με το Γιάννη Βόγλη (μέρος 17ο)

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που ο Βραχιολίδης παρουσιάζει το θέμα του Alexa, μετέρχεται και τα τοπικά-προσωπικά-πολιτικά-αυτοδιοικητικά θέματα. Με ημιμάθεια, άγνοια, αυθαίρετες υποθέσεις, θεωρίες καταδίωξης και υπαρκτά ή ανύπαρκτα παπαγαλάκια που τάχα μου τον "ενημερώνουν", όπως βολεύουν τα
μικρομεγαλοσυμφέροντά του.

Όπως ο Σαμαράς τον καταδιώκει και του φταίει για όλα τα δεινά, μέχρι και για το κόψιμο της εκπομπής του Χίου, έτσι του φταίει και το Alexa. Ότι το κανάλι πρότεινε στο "Μακελειό" να μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα, οι συντελεστές δεν δέχτηκαν και έτσι κόπηκε, προφανώς, δεν αφορά κανέναν. Έφταιγε ο... Σαμαράς και η... αντιπολίτευση στην Τρόικα... Το δε ενδεχόμενο να μην έβλεπε κανείς όλους αυτούς που είχαν μαζευτεί σε εκείνο το πάνελ, αλλά και τους ρεπόρτερ συγγενείς α' βαθμού και το project να ήταν ασύμφορο, επίσης δεν το εξετάζει κανείς.

Αντίθετα, εμείς, με τις τόσες αναρτήσεις, αποδείξαμε ότι, μας γουστάρει δεν μας γουστάρει κανείς, όταν μιλάμε για ένα αντικείμενο, ακόμη και για το Alexa, το κατέχουμε το θέμα άριστα, παρέχουμε λεπτομερέστατα όλες τις πληροφορίες, λέμε αλήθειες και έπειτα, ο καθείς μπορεί να βγάλει ελεύθερα τα συμπεράσματά του, χωρίς να έχει πατροναριστεί εμμέσως ή αμέσως.

Μόνον έτσι επιτυγχάνονται οι αξιοπιστίες και οι αναγνωσιμότητες και τα νούμερα στην κυρά Αλέκα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...